İran’da bir milletvekili corona kurbanı

İran’da ölü sayısı 124’e yükselirken, Tahran Milletvekili Fatma Rehber de yeni tip corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Çin’de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 72’ye yüseldi. Corona virüs dünya genelinde de can almaya devam ediyor.

Dünya genelinde vaka sayısı 100 bini geçti, 3 bin 461 kişi corona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Çin’de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 72’ye yükseldi. İtalya’da yeni tip corona virüsten (Covid-19) hayatını kaybedenlerin sayısı 197’ye yükseldi. Toplam 9 kişinin öldüğü ve 577 vakanın bulunduğu Fransa’da yaşayan bir Türk öldü. Fransa’nın cenazenin ülke dışına çıkmasına izin vermediği bildirildi. Türkiye’nin komşularında da vaka ve ölüm sayılarında artış var. Yunanistan’da ise vaka sayısı 45’e çıktı.

İtalya’da Sivil Savunma Genel Müdürü Angelo Borrelli, hayatını kaybedenlerin yaş aralığının 62 ile 95 arasında değiştiğini bildirdi. Borrelli, hastalık bulaşıp da iyileşenlerin sayısının da düne göre 109 kişi artarak 523’e çıktığını söyledi.

2394220cookie-checkİran’da bir milletvekili corona kurbanı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.