Jokey Beyaz’dan Last Digital’a teşekkür

Newport’taki The Show Jumping Championships of Great Britain’e finale kalma başarısı gösteren ilk Kıbrıslı Türk olan Atila Beyaz, atı Matchbox ile Last Digital’ın ‘sponsor’luğunda yarışmış ve 11’nci gelmişti.

Beyaz, Last Digital Yönetim Kurulu Başkanı Polat Alper’i yarışmalarda desteğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. KKTC’li jokey, Last Digital ekibinin maddi desteğin yanısıra aileleriyle birlikte yarışmada kendisini ve sevgili atı ‘Matchbox’u yalnız bırakmamasının büyük bir moral desteği olduğunu belirtti.

Uzmanların kendisinden birincilik beklemesine karşın şansız bir yarış çıkardığıın vungulayan Beyaz, ”Matchbox ile yarış öncesinde İskoçya’dan Gallere, sonra Newport’a uzun bir yolculuk yaptık. Antremanlar da yorucuydu. Birinci günü tek hatayla yarışı bitirdik. İkinci günü hatasız olmamıza karşın hızlı değildik. Önümüzdeki yarışlarda eksikliklerimizi gidereceğiz” dedi.

Alper de İngilizlerin ata sporu olan at gösteri yarışlarında Beyaz’ın sevgili atı Matchbox ile KKTC’nin ağırlığını hissettirmeleri gurur verici olduğunu belirterek, desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

1093770cookie-checkJokey Beyaz’dan Last Digital’a teşekkür

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.