Kaçak inşaat cenneti Türkiye

Bu da, millet olarak çok uyanık olmamızdan kaynaklanır.


Yerel Belediye başkanları da oy potansiyeli yüzünden bu işlere göz yumarlar. Ne de olsa tekrar seçildiklerinde, beş sene daha belediyelerini kalkındıracaklardır. Benim dünyam, gözümün önünde olan Kalkan’da olanlarla alakalıdır.


M.Ş’nin idaresindeki Kalkan’da on senedir yapılan kaçak inşaatların haddi hesabı yok. Ama nedense M.Ş’nin evinin damı yok. Sorarım size sevgili Kalkanlılar, bu kaçak inşaat cennetinde evinin damını yapmayan başkan. M.Ş. Kalkan’da ne yapabilir?


Kalkan kanalizasyonunu denize dökmek teşebbüsünü, resimlerle görüntülediğim için benim ekmeğimle oynar. Ben de, yaşadığım müddetçe M.Ş isimli şahsın kirli işlerinin takipçisi olacağımı bilmenizi isterim. 


Önderce bir cevap: Benim 20 yıllık (kimsenin başına çarpma imkânı olmayan) güneş enerji sistemimi ve çardağımı yıkar. Başka hiç bir şey yapamaz. Ben de bu işi yaptığını kendisine ve Kalkan halkına göstermek için olduğu gibi bırakıyorum. Bu arkadaş, yapsa yapsa kendi ve yandaşları için bir şeyler yapar.


Bu konuyla alakalı, 14.01.2009 tarihinde Kaş noterliği aracılığıyla çektiğim “İHTARNAME”ye hala bir cevap vermiş değildir. Ayrıca bakmak için, defalarca talep ettiğim belediyedeki dosyamı bana göstermemektedir. Şimdiye kadar belediyeden “BİLGİ EDİNME YASASI” dolayısıyla yaptığım müracaatlara alakası olmayan cevaplar vermiştir. 


28 Nisan tarihli Kaş gazetesinde çıkan söyleşide M.Ş Kalkan’ın limanını yapacağını söylemiştir. Liman yapmayı, havuz yapmak gibi zannediyor herhalde.


Bu arkadaş Kalkan’ın 10 senesini sokağa atmıştır. Bunu da sokaklara döşediği kalitesiz taşlarla ispat etmiştir. Kalkan Meydanı’ndan Pirat Otel’in önüne inen yolun yanına yaptığı kanal da sivri akıllı işidir. Hiçbir işe yaramamıştır. Dolayısıyla Kalkanlılar’ın parası sokağa atılmıştır.


Yine Kaş gazetesinde yaptığı söyleşide futbol turnuvaları düzenlediğini söylemiş.


Oysaki 10 senede bir halı saha turnuvası düzenlenmiştir, düzenleyenin kim olduğu ise hala merak konusudur. Bugün hala, Kalkan’ın bir futbol sahası ve futbol takımı yoktur. Bu yönetimle olacağı da yoktur.


Yazımın sonunda evinin damı olmayan, M.Ş’nin damını imece usulü ile yapmayı öneriyorum. Kendisi yandaşlarının damlarına göz yumuyor zaten. 



KESER DÖNER, SAP DÖNER, GÜN OLUR HESAP DÖNER.

715150cookie-checkKaçak inşaat cenneti Türkiye

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.