Kadir Aktay’dan yeni bir sergi

Sanatçının son yıllarda yaptığı çalışmalardan örnekleri yeralacağı sergi ile birlikte f:stop Fotoğraf Atölyesi fotoğraf kursları da başlayacak. Fotoğraf sergisinin açılış resepsiyonu ise 6 Mart Salı günü saat 18.30’da yapılacak.


Kadir Aktay aynı zamanda, Edmonton Green Shopping Centre içinde bulunan The ArtZone’da Katre Sanat işbirliği ile vereceği fotoğraf kurslarında ve workshoplarda öğreteceği tekniklerle çekilmiş fotoğrafları sergileyecek. Sanatçı Katre Sanat işbirliği ile f:stop Fotoğraf Atölyesi çalışmalarında “Herkes için Sanat” sloganı ile her yaş grubundan katılımcılar ile workshop çalışmaları yaparak katılımcılar ile birlikte sergiler hazırlayacak.


“Siyah-beyazdı düşleri fotoğrafları”  adlı sergi Edmonton Green Shopping Centre içinde bulunan The ArtZone 54-56 Market Square Edmonton London N9 0TZ adresinde 6 Mart Salı günü 18.30’da yapılacak resepsiyon ile açılacak.


HERKES İÇİN SANAT


Fotoğraf öğrenmek ve daha iyi fotoğraf çekmek isteyenler, fotoğraf bilgisini geliştirmek ve özel teknikler ile pratik çekim yöntemleri öğrenmek isteyenlerle birlikte yapılacak fotoğraf kursları da yine The ArtZone’da yapılacak.


Haftada iki gün ve aylık kur sistemine göre yapılacak olan kursların yanısıra yapılacak  “workshop”lar ile de bazı özel teknikler üzerine çalışmalar gerçekleşecek. Bu çalışmalar arasında herhangi bir fotoğraf makinası kullanmadan sanat fotoğrafı yapabilmek için özel tekniklerle birlikte Scanography, iğne deliği fotoğrafı (Pinhole Photography) ve baskı sonrası teknikler bulunmaktadır.


Fotoğraf Sergisi ve “f:stop Fotoğraf Atölyesi” fotoğraf kursları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Kadir Aktay’ı 07917 540 103 nolu telefondan veya Katre Sanat’ı 020 8807 5571 nolu telefondan arayabilirler.


 

799910cookie-checkKadir Aktay’dan yeni bir sergi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.