Kadın Platformu’ndan Seminer

Platformdan bu konuda verilen bilgide, “ücretsiz” ve herkese açık seminerler, Tottenham’daki “Türk Kitabevin”de, Türk Kitabevinin sponsorluğunda düzenlenecek. Seminerlerin bir başka sponsoru ise Londra Türk Radyosu. Her hafta IKP’nin Cuma günleri “Farkındayım” adlı programına radyoda yer veren LTR, seminerlerin ilan duyurularını radyodan yaparak, programa katkıda bulunuyor.


Kendini “mutlu hissetmeyen, hayattan zevk alamayan, uyuyamıyan, hayatının tek düzeliğinden yakınan, yalnızlık hissi çeken” her yaştan kadına açık olduğunu belirten Platformun Proje Sorumusu Nilgün Yıldırım ve Psikolog Özden Bayraktar, saat 11.00 ile 14.00 arasındaki seminerde, kadınların sorun ve sorularına cevapların tartışılacağını, çözümlerinin konuşulacağını belirttiler.


İKP Yetkilileri, 6 hafta süreyle Kitap Evi sponsorluğunda aynı yer ve saatte düzenlenecek seminerlede, kadınların hayatın yaşanmaya değer olduğunu yeniden keşfedeceğini de vurguladılar.


Seminerler, katılmak isteyenler için ücretsiz olan görüşmeler  tamamen gizlilik esasına dayanarak yapılacak.


Seminerlerin düzenleneceği “Book Shop-Türk Kitap Evi”, “410, High Road, Tottenham, London N17” adresinde. Gelmek isteyenler için en yakın istasyon Seven Sisters.. Iletişim kurmak isteyenlerin Proje Sorumlusu Nilgün Yıldırım’ı “07904228604” , Psikolog Özden Bayraktar’ı “07543377334” numaralı telefonlardan arayabileceği bildirildi.

821040cookie-checkKadın Platformu’ndan Seminer

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.