Kaftancıoğlu ve CHP’liler yıkımı başlanan Atatürk Havalimanı önünde

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Atatürk Havalimanı’nın yıkımına dair iddiaların ardından havalimanının önünde açıklama yapıyor.
Atatürk Havalimanı’nda piste iş makinelerinin girmesinin ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu bugün saat 11.00’de Atatürk Havalimanı’na gideceklerini duyurarak çağrıda bulunmuştu.

Açıklama öncesi Atatürk Havalimanı çevresi polis tarafından adeta abluka altına alındı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve beraberindeki heyetin Atatürk Havalimanı’na girmesi polis tarafından engellendi. Bunun üzerine Kaftancıoğlu, Atatürk Havalimanı önünde açıklamalarda bulunuyor.

 

Kaftancıoğlu, “Atatürk Havalimanı’nı katlederek, çetelerin nasıl ihanet içinde bulunduğunu gösterecek ve açıklama yapacaktık. Ancak ne yazık ki bugün kadınları, mağdurları korumak yerine suçluları koruyan bir anlayış var. Suçluluğun telaşı içindeler” dedi.

NE OLDU?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu dün, Atatürk Havalimanı’nda yapılmak istenen yıkım haberlerinin ardından “Yarın saat 11.00’de Atatürk Havalimanı’na gidiyoruz” açıklaması yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık, Millet Bahçesi yapılacağı duyurulan Atatürk Havalimanının İstanbul Havalimanın satışı için yıkılmak istediğini iddia etmişti. İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı’nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü belirten Kıdık, “Abu Dabili firma, İstanbul’un Avrupa yakasında başka bir havalimanı istemiyor. Bu nedenle İstanbul Havalimanı’nı satabilmek için Atatürk Havalimanı’nı feda ediyorlar, garanti veriyorlar. Şimdi burayı alacak olan, Türk Hava Yolları’nın (THY) üzerine de çökecek mutlaka” dedi.

Söz konusu iddiaların ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yarın saat:11.00’de Atatürk Havalimanı’na gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz. Vatandaşın Atatürk Havalimanı çığlığı: Felaket… İsraf… Rezalet…” ifadelerini kullandı.

2607100cookie-checkKaftancıoğlu ve CHP’liler yıkımı başlanan Atatürk Havalimanı önünde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.