Karayalçın: AKP Ankara’da kaybedecek

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in performansına güvenmediği için rol çaldığını ve onun yerine kendilerini eleştirdiğini” öne sürdü.

Karayalçın, yaptığı yazılı açıklamada, “AKP’nin Ankara’da seçim kaybedeceğini” iddia etti.

“Belediyenin, rutin işlerini proje olarak sunacak kadar bilgisiz, beceriksiz, yetersiz ve yeteneksiz olmadıklarını ifade eden Karayalçın, şunları kaydetti:

“AKP’nin istismar ettiği yoksulluğu Ankara’da bitireceğiz. Sayın Erdoğan, bundan tedirgin olmaktadır. Çünkü, Ankara’da yoksulluğu bitireceğimizi anlamaktadır. Biz yoksulluğu bitirince AKP’nin istismar edecek bir kitlesi kalmayacaktır. Başbakan’ın bir diğer endişesi, AKP Ankara adayının hiçbir projesinin olmamasıdır. Sayın Başbakan bilmektedir ki Melih Gökçek’in projeleri olsa bile bunlar yaşama geçmeyecektir. Çünkü Melih Gökçek, daha önce verdiği birçok sözü yerine getirmemiştir.


Sayın Başbakan, Gökçek’in performansına güvenmediği için rol çalmakta ve onun yerine bizi eleştirmektedir. Ancak, Sayın Başbakan bilmelidir ki bu eleştirilerin hiçbiri onları kurtarmaya yetmeyecektir. Bizim hemşehrilik geliri ve istihdam projemizi Türkiye’ye benzeri olmayan iki sosyal projedir. Bu projelerin hesabı, kitabı yapılmış ve her türlü detayı hesaplanmıştır.”

1187850cookie-checkKarayalçın: AKP Ankara’da kaybedecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.