‘Kavramlarla ülkemizi germeyelim’

Erdoğan, yıllarca milletin kavramlarla, kelimelerle meşgul edildiğini belirterek, “Diyoruz ki gelin, enerjimizi içerde boşaltmayalım. Bu kavramlarla ülkemizi germeyelim, bu kavramlarla ülkede kamplaşmalara fırsat veremeyelim. Bu kavramlarla milli meselelerimizde ortak olmamız gerekirken, buralardan birilerine çıkar, menfaat sağlamanın yollarını açmayalım” dedi.


Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin hem ekonomik kalkınmasını ve hem de demokratik reformlarını gerçekleştirebilmenin gayreti içinde olduğunu anlattı.


“En büyük sıçramayı gerçekleştirmemizin önünde hiç bir engel göremiyoruz” diyen Erdoğan, “Bizi millet olarak bundan alıkoyacak bir şey varsa o da gereksiz tartışmalarla içe kapanmak ve enerjimizi tıpkı geçmiş dönemlerde olduğu gibi boşa harcamaktır” diye konuştu.


Yıllarca milletin kavramlarla, kelimelerle meşgul edildiğini ifade eden Erdoğan, “Bu kavramlarla ülkemizde ‘ötekiler, diğerleri, buna benzer’ bir yapılanmayla ülkeyi bölmeyelim. Bunları bırakalım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı ile birbirimizi kucaklayalım ve el ele verelim” çağrısında bulundu.



 

1035380cookie-check‘Kavramlarla ülkemizi germeyelim’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.