Kıbrıslı astroloğun kitabı Waterstones’da

Astrolojiyle uzun yıllar ilgilendiğini belirten Avcı, The Astrological Association tarafından basılmaya değer görülen kitabında dünyadaki doğal afetleri, bulaşıcı, öldürücü hastalıkları, kıtlıkları ve savaşları Astrolojik açıdan ele aldığını söyledi.

Kıbrıs kökenli olan Avcı astrolojiyle ilgisini şöyle anlattı:

“The astrological Journal isimli Astroloji dergisinin büyük bir hayranıyım. Çok sevdiğim bir Astroloji dergisidir. Bu dergide yazılarımın çıkmasını istiyordum. Astrologların ilgisini çekecek, farklı bir yazı hazırlamalıydım. Bu konu üstüne çalışmaya başladım. 2010 yılının sonlarına doğru, ‘Astrolojide’ konulu bir makale hazırladım. Hazırladığım makaleyi, ‘The Astrological Journal’ dergisine gönderdim. Bu makalede; dekan yöneticilerinden, yıldızların kadersel ve psikolojik etkilerinden söz ettim. Eski bir sistem olan dekanları, kendi tekniklerimle modernleştirdim. Dergiyi yöneten Astrologlar; başta Adam Fronteras, olmak üzere gönderdiğim makaleyle ilgilendiler. Benden daha fazla bilgi ve yazı istediler. Ben de gezegenlerin insanlar üstündeki etkilerinden ve neden oldukları doğal olaylardan bahsettim. Dünyadaki doğal afetleri, bulaşıcı, öldürücü hastalıkları, kıtlıkları ve savaşları Astrolojik açıdan ele aldım. Burçların hastalıklarını ve hastalıkların tedavisini ele aldım. Çeşitli hastalıklara yönelik, bitkisel yöntemlerin tedavi edici özelliklerini açıkladım. Astrolojik açıklamalar ve insanların psikolojik durumları araında ilişki kurdum. Kaderlerinden söz ettim. Gezegenlerin bilinmeyen sırlarını Astrolojik dille açıkladım.”

KİTABI DERNEK BASTI

Adam Fronteras’in kitap önerisinde bulunduğu The Astrological Association’da (Astrologlar Derneği) oluşturulan kurulun kitabın basımına karar verdiğini belirten Avcı, “Ben o zaman tanınmış bir Astrolog değildim. Beni sadece Türkler ve yakınım olan İngiliz Astrologlar tanıyordu. The Astrological Association Yetenekli Astrologları ortaya çıkarır ve tanıtmak için her yıl ayrılan bütceyi kullanır. Kitap işleriyle Astrolog, Astroloji öğretmenleri ve Astroloji yazarları olan Adam Fronteras ve Kim Farnell ilgilendi” dedi.

Avcı, “Kitabın bitmesi üç yıla yakın bir zaman aldı” diyerek şunları söyledi:

“Kitaba yeni başladığımda kuaförlük mesleğime devam ediyordum. Bitkisel kozmetik üretiyordum. Astroloji hakkında gazetelere İngilizce ve Türkçe yazılar yazıyordum. İlk başta kitabın ilerlemesi yavaş oldu. Kitapla ilgilenen Astrolog dostlarım, hiç bir işle ilgilenmememi ve bütün gücümü kitaba vermemi istediler. İlgilendiğim bütün işleri bıraktım. 2 sene inzivaya çekildim. Yayın evindeki astrolog dostlarıma, yazdığım bölümleri gönderiyordum. Onlar da yazıların editlerini yapıp The Astrological Association’a gönderiyorlardı. Gönderdiğim bölümler, Astrologlar tarafından inceleniyordu. Gönderdiğim bütün bölümler beğeniliyordu. Kitap 313 sayfadan oluştu.”

Kitap Astrolojiye yeni başlayanların ve deneyimli Astrologların faydalanabileceği bir kitaptır” diyen Avcı, “Bu kitabı her okuyan, kendininden bir şeyleri bulacaktır. Kitap, astroloji düzeyi farklı olan tüm okuyucuları dikkate alarak hazırlanmıştır. Astrological Secrets of the Decans, başta Amozon, WH. Smiths, Waterstones.com olmak üzere İngiltere’nin bütün kitapçılarında satışa sunulmuştur” diye devam etti.

850730cookie-checkKıbrıslı astroloğun kitabı Waterstones’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.