Kedicik

Onlari aylarca emziriyor. Koruyor bir panter gibi. Oyunlar ögretiyor. Kendini korumayi ögretiyor, kimseyi yaklastirmiyor. Bir bakisiyla terbiye ediyor. Çok sadik ve sevgi dolular.

Ama sen ne yaptin Can, hic iyi yapmadin. Bir cani katil olup kedini yatagina çis yapti diye iskence ederek oldurdun.. Bir de cahilsin, çünkü kedi ağir hasta ise bulundugu yeri pisler.

Yani Isaret verir.”Beni veterinere götür”demek istemektedir.Katil Can ise satanizm diye bir sapikligi övüp,küçük aklinca dehset yaratip kediden üstün oldugunu ilan etmis.

Nasil da geldin oyuna can.Kedi seni affetmedi.Kiz arkadasin senden çok sevmis günahsiz kedicigi.Onunla el ele verdi VE seni dünya aleme fisledi.Seni Kim affetti sandin katil Can,affedildin mi sandin.Kedi seni affetti mi Can.

Zor çünkü cani çok acidi.Ileride çocugun oldugun da,senin gibi bir psikopat babasi oldugu için,yatagini islatsa sen ona da iskence edersin Can.

Seni bir annen affeder,o da annendir.Ne yapsin kadin sen onun bebegi idin .Sana Can demis baksana ,canim demis.Ama Kedinin annesi seni affetmez Can.

Sevgili okurlarim,sevgi sevgi sevgi diliyorum. Saygiyla.

Müge Oruçkaptan

767340cookie-checkKedicik

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.