KEŞKELERİM

FATMA YÜKSEL / LONDRA – Bu gece dilime bir kaç tane keşke dolandı. Oysaki öyle kontrollü yaşarım ki hayatımı pişman olmadan keşkeleri dilime dolandırmadan.

Ev hapsindeyim şu an, yok yanlış anlama suçlu olduğum için ev hapsi yemedim. Bütün dünya ev hapsinde. Ceza yemedim dedim ama belki bütün insanlık ceza yedi bilemiyorum, sana yazınca hep dağılıyor konu bilmem farkındamısın. Salgın var sınırlı ve kontrollü şekilde çıkabiliyoruz sokağa

Az önce annemin kapısının önünden geçtim, keşke her gün ordan geçip onu doya doya öpüp koklasaydım. Anam Nazom benim deseydim.

14 gün oldu çocuklar evden çıkamıyor, keşke yağmur çamur demeden onlarla sokaklarda koşup oynasaydım.

Kimse kimseye gidip gelmiyor, keşke her gün eve sevdiklerimi çağırıp onlarla doyasıya vakit geçirseydim.

Çok yorgunum, keşke hayat akıp giderken bir durup nefes alsaydım.

Şimdi beden oturmuş dinliyor ama beyin tetikte her an kötü bir haber gelecek diye telaşlı. Sen bu yazıyı okuduğunda nerde nasıl oluruz bilmiyorum. Belkide salgın bitmiş hayat normale dönmüş olur. Yada bilemiyorum bizlerde nasibimizi almış oluruz.

Hayırlısı, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ne kadar keşkem varsa hepsi dilimde bu gece, mesela keşke hiç kimsenin beni üzmesine izin vermeseydim. Yada ne bilim beni üzenleri hayatımdan çıkarıp atsaydım.

Korkuyorum biliyor musun şimdi aç yatan kaç çocuk kaç insan var onların sayısını tahmin etmekten korkuyorum. Keşke hepsini doyuracak gücüm olsa.

Evsiz kaç insan var bilmiyorum ve bilmekten korkuyorum, keşke hepsine bir yuva verebilsem. Üşüyen ellerini tutsam kaldırsam onları o soğuk yerden.

Daha kaç tane keşke sığar bu geceye bilmiyorum, ama ben sığamadım bu geceye.

2404080cookie-checkKEŞKELERİM

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.