11.9 C
Istanbul
Saturday, April 20, 2024
Ana Sayfa TÜRKİYE Kılıçdaroğlu’ndan ‘La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu geliyor’ haberine ilginç yorum

Kılıçdaroğlu’ndan ‘La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu geliyor’ haberine ilginç yorum

Kılıçdaroğlu, ‘La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu geliyor’ haberine ilginç bir yorumda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünyayı kasıp kavuran Netfix dizisi La Casa De Papel’in Türkiye versiyonun çekileceği haberine ilginç bir yorumda bulundu.

İspanyol dizisi La Casa De Papel’de şehirlerin isimlerini takma ad olarak kullanan karakterler İspanya Kraliyet Darphanesi’ni soyuyordu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu da Türkiye’de Merkez Bankası’nın soyulmasına (128 milyar dolar nerede tartışması) göndermede bulunarak şu yorumda bulundu:

“Yalnız bu ülkede o çoktan çekildi. Öyle dizi falan değil, kısa film yaptılar. Duvardan değil, arka kapıdan girdiler.”

 

La Casa De Papel Dizisinin Konusu Nedir?

La Casa de Papel her şeyden önce bir soygunun hikayesidir. Dizi, profesörün Ulusal madeni para ve pul fabrikasında mükemmel soygunu gerçekleştirmek için her şeyi nasıl hazırladığını ve organize ettiğini anlatıyor. Profesör, planında başarılı olabilmek için, kimliklerini korumak için kendilerini şehir isimleriyle çağıran 8 mahkumu işe aldı. Böylelikle Tokyo, Nairobi, Rio, Moskova, Berlin, Denver, Helsinki ve Oslo 2,4 milyar euro basmak için fabrikada on gün kapalı kalacak. Aynı zamanda öğretmen, zamandan kazanmak ve eylemlerini tahmin etmek için polisle oynayacaktır.

La Casa de Papel dizisinin klasik soygunlarının aksine sıra dışıdır. Nitekim soyguncu ekibimiz banknotların izlenmesini imkansız hale getirmek için kendilerini kuruluşa kilitleyecektir. İlk bölüm biraz rahatsız edici görünebilir çünkü soygun 10 dakika sonra başlıyor. Ancak perde, geri dönüşlerle yavaş yavaş dağılıyor.

2514940cookie-checkKılıçdaroğlu’ndan ‘La Casa De Papel’in Türkiye versiyonu geliyor’ haberine ilginç yorum

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.