“Kısa Film Atölyesi için hâlâ geç değil”

Başarılı yönetmen Suat Eroğlu, 9 Nisan-7 Mayıs arasında her salı saat 19-21 arasında olmak üzere 5 hafta boyunca “86 Stoke Newington High Street, N16 7PA” adresindeki Babel Art House’da “Kısa Film Atölyesi” düzenliyor.

İlk atölyenin 9 Nisan’da yapıldığını belirten Eroğlu, “Kısa filmciliğe ilgi duyanlar için atölye çalışmalarımıza katılmak hâlâ geç değil. İlgi duyanların ayrıntılı bilgi ve kayıt için +447729275462 ya da [email protected]’a mesaj atmaları yeterli” dedi.

Suat Eroğlu “Kısa Film Atölyesi”yle ilgili şu bilgiyi verdi:

“Kısa film, öneminin her geçen gün daha da farkına varıldığı ve anlatım olanakları açısından her geçen gün daha da zenginleşen bir alandır. Yazım, çekim ve kurgu aşamalarında uzun metrajlı filmden çeşitli biçimlerde ayrılan kısa film, süre sınırlaması nedeniyle çok daha hızlı, yoğun ve vurucu olmalıdır. Günümüz ortamında bir kısa film nedir, nasıl çekilir diye soruyorsanız Artlens London tarafından düzenlenen Kısa Film Atölyesi, 5 haftalık bir eğitim neticesinde kısa film yapım aşamalarının temelini kavratmayı ve kısa filme özgü estetik anlayışını aktarmayı hedeflemektedir. Katılımcılar, teorik bilgilerle birlikte 5 haftanın sonunda kendi yazacakları, çekip ve kurgulayacakları kısa film yolculuklarına hazır olacaklardır.”

2289150cookie-check“Kısa Film Atölyesi için hâlâ geç değil”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.