Küçükçiftlik Park’ta “Pozitif Günler”

25 Haziran Pazartesi gecesi Fransız grup Nouvelle Vague, özel kabare şovu “Dawn of Innocence” – Masumiyetin Doğuşu- ile karşımızda olacak.

26 Haziran salı günü İngilizlerin en genç pop idolü, Pozitif Günler’in pop yıldızı Jessie J sahne alacak. Konser serisinin en ilgi çekici ismi olmaya hazırlanan Jessie J, dünya çapında hit olmuş “Price Tag”, “Nobody’s Perfect” gibi ödüllü parçalarını da seslendirecek. 26 Haziran’da sahne alacak Jessie J’in sahne performansının yanı sıra kıyafetleri ve makyajı da merak konusu.

Pozitif Günler’in diğer açıklanan isimleri arasında, Fransa’nın en çok beğenilen ve dünyaca takip edilen ismi Zaz yer alıyor. Efes Pilsen’in katkılarıyla gerçekleşecek olan Zaz konseri, 27 Haziran Çarşamba gecesi Küçükçiftlik Park’ta geçen yıl izleyemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Son olarak İngiltere’nin son dönemde en öne çıkan indie hip grupları Two Door Cinema Club ve Metronomy Garanti Bankası sponsorluğunda 28 Haziran Perşembe akşamı Küçükçiftlik Park’ta tüm müzik severleri bekliyor olacak.

Tüm biletler biletix gişelerinde ve biletix.com’da!

718230cookie-checkKüçükçiftlik Park’ta “Pozitif Günler”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.