KKTC Ekonomi ve Turizm Bakanı geliyor

Bakan Öztürk Londra seyahati öncesinde Sağlık Bakanı Eşref Vaiz ile birlikte, Antalya’da 2-4 Kasım tarihleri arasında yapılacak Akdeniz Turizm Bakanları Forumu ve Turizm Fuarı’na katılacak.


Londra’da,  6-9 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan ve “World Travel Market” olarak anılan turizm fuarının, dünyanın başlıca fuarlarından biri olduğuna işaret eden Bakan Öztürk, özellikle İngiltere pazarının önemli pazarlar arasında yer alması nedeniyle fuar için ciddi bir hazırlık içinde olduklarını ifade etti.


Öztürk, sektör temsilcileri ve basının da davet edildiği fuara, geçmiş yılların aksine, gerçekten görev yürütecek olanlar dışında kalabalık bir memur kadrosu götürülmeyeceğini ve Londra’da bulunan Turizm Temsilciliği’ndeki memurlardan da yararlanmayı daha doğru bulduklarının altını çizerek “İsrafa kaçmadık. Kaynakları verimli kullanmaya çalıştık” dedi.


KKTC’DE TÜRKİYELİ BİR BAKAN


Enver Öztürk, 1964 yılında Gaziantep’te doğdu. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.


1998 yılında Lefkoşa’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. 1999-2001 yılları arasında Lefkoşa Barosu Başkanlığı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ceza Kurulu üyeliği ile Su Sporları Federasyonu Ceza Kurulu Başkanlığı yaptı.


Barolar Birliği Genel Sekreterliği görevini yürütüyor. Bir dönem Genel Sekreter Yardımcılığı görevi üstlendiği UBP’den bir grup arkadaşıyla birlikte istfa ederek, Özgürlük ve Reform Partisi’ni kurdu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


 

795930cookie-checkKKTC Ekonomi ve Turizm Bakanı geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.