KKTC’de Türk kökenli milletvekilleri zirvesi

Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın (KTTO) daveti ve Cumhurbaşkanlığı’nın katkılarıyla ikincisi bu yıl düzenlenecek olan zirve saat 10.00’da açılış konuşmalarıyla başlayacak.


Zirvenin açılışında sırasıyla KTTO Başkanı Hasan Kutlu İnce, Almanya Federal Parlamentosu Milletvekili Hakkı Keskin, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, Başbakan Ferdi Sabit Soyer, Meclis Başkan Vekili Ahmet Kâşif ve Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat konuşacak.


 Açılış konuşmalarından sonra Saat 12:30’da Başbakan Soyer tarafından konuklar onuruna öğle yemeği verilecek. Saat 14:30 ‘da Çalışma Toplantısı’na geçilecek.


Gece de Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat tarafından yemek verilecek. Akşam yemeği saat 20.00’de Cumhurbaşkanlığı İkametgâhı’nda yer alacak.


KTTO’NDA TOPLANTI


Avrupa’daki Türkiye kökenli milletvekilleri Pazar da Kıbrıs Türk Ticaret Odası yetkili kurullarıyla toplantı yapacak. KTTO binasında saat 10.00’da başlayacak toplantı basına açık olacak.


Saat 14.00’te Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı, Salamis Bay Conti Resort Hotel’de heyet onuruna yemek verecek.


Saat 16.00’da Gazimağusa Bölgesi’ni gezecek olan heyet saat 20:00’de Meclis Başkanı Vekili Ahmet Kâşif’in Malpas Otel’de vereceği yemeğe katılacak.

707580cookie-checkKKTC’de Türk kökenli milletvekilleri zirvesi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.