Konutta 29 Ekim resepsiyonu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle geçen Pazartesi günü Büyükelçilik konutunda düzenlenen resepsiyona yabancı ülke diplomatları, askeri ataşeler, Büyükelçilik ve Konsolosluk çalışanlarının yanı sıra Türk toplumu temsilcileri de hazır bulundu.


Büyükelçi Akın Alptuna ve eşi Esin Alptuna saat 19.30’da  başlayan resepsiyonda davetlileri tek tek kabul Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.


Bu yılki resepsiyona kalabalık bir davetli topluluğun katılması dikkat çekti. Büyükelçilik konutu davetlilere dar gelirken, konukların bir çoğu aşırı kalabalıktan dolayı resepsiyondan erken ayrılmayı tercih etti.


Türk İşadamları Dernekleri Avrupa Federasyonu (TİDAF) Başkan Yardımcısı Ziya Akşahin, TİDAF’ın Türkiye’de düzenlenleyeceği Dil Şenliği hakkında Büyükelçi Alptuna’ya bilgi verdi.


Büyükelçi Alptuna Londra’daki görevini yıl sonunda tamamlayarak yurda dönmesi bekleniyor.


FOTOĞRAF: Büyükelçi Akın Alptuna’nın eşi Esin Alptuna, Türk İşadamları Dernekleri Avrupa Federasyonu (TİDAF) Başkan Yardımcısı Ziya Akşahin, Büyükelçi ve İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter Servet Hassan

795940cookie-checkKonutta 29 Ekim resepsiyonu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.