Kıraç Londra’ya geliyor…

Londra’da, son yılların en güzel konserleri arasında gösterilen Kıraç Londra Konseri, Hackney Empire’de gerçekleşecek.

Londra’ya 14 kişilik bir ekiple gidecek sanatçı, “hit” olan eski ve yeni bir çok eserini seslendirecek. Son yıllarda ekrandaki bir cok televizyon dizilerinin müziklerini de yapan ve müziğiyle büyük ustaların arasına girmeyi hakeden Kıraç, İngiltere’de yaşayan hayranlarına şarkılarıyla seslenecek. Çoğunlukla kendi bestelerini kendine özgü sesiyle seslendiren Kıraç halk müziği sevilen eserlerini yeraldığı “Yolcu” albümünden de söyleyecek.

Muhteşem bir konser yapmak için aylar önceden başlayan çalışmalar tamamladı. Tarihi Hackney Empire tiyatro salonunda gerçekleşecek Kıraç konserinin VIP bölümü biletlerinin aylar öncesinden tükendiğini söyleyen Londra’daki yetkililer, “Uzun bir aradan sonra ikinci kez Londra’da konser verecek olan Kıraç’a ilginin fazla olduğunu ve biletlerin tamamen tükeneceğini” belirttiler.

BİLETLER PİYASADA

Taş Mağra tarafından gerçekleştirilen konserin organizatörü Savaş Hurman, muhteşem bir konser yapmak için aylar önceden başlayan çalışmalarda her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü belirtiti.

Tarihi Hackney Empire tiyatro salonunda gerçekleşecek müzik şölenini yaşamak isteyenler için çeşitli fiyat seçenekleri bulunuyor. Bir süre önce satışa sunulan biletlerin fiyatları £19, £29, £39, £49 ve VIP £75, sterlin olarak belirlendi.

Kıraç konserinin biletleri online olarak www.hackneyempire.co.uk adresinden satın alınabilir. Ayrıca konser için özel oarak açılan www.kıraclondrakonser.com web sayfasından diğer tüm bilgilere ulaşmakta mümkün. Londra’da bir çok noktadan bilet satışlarının bulunduğunu belirten yetkililer, Dalston’da bulunan Taş Mağra ve Stoke Newington’da bulunan Ada Group dışında, Haringey’de Diyarbakır ve Mezzo restaurantlar, Tottenham’da bulunan Erbiller Kuyumculuk ve Sema Foods Ltd. gibi şirketlerden de bilet alınabileceğini belirtiyorlar.

Bilet ve konserle ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler 077 9080 2055 numaralı telefonu arayabilirler.

833800cookie-checkKıraç Londra’ya geliyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.