Kral’dan Londra’da depremzedelere yardım çalışmasına ziyaret

İngiltere Kralı 3. Charles, Türk ve Suriyeli depremzedelere yardım çalışması yapan gönüllülere ziyarette bulundu. Charles burada iki ülkede 41 bin insanın ölümüne neden olan depremler için yardım toplayan gönüllülerden bilgi aldı.

Kraliyet ailesinin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Kral Charles’ın, Londra’nın Hounslow bölgesinde Batı Londra Türk Gönüllüleri Derneğini ziyaret ettiği belirtildi.

Charles burada Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın ve gönüllülerden Maraş merkezli depremlerden etkilenenlere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldığı aktarıldı.

Kraliyet ailesinin Twitter hesabından yapılan açıklamada “Bölgede meydana gelen bir dizi yıkıcı depremin ardından Kral Chrles, bu zor dönemde depremden etkilenenlere desteğini göstermek için Londra’daki Suriyeli ve Türk diaspora topluluklarının üyeleriyle bir araya geldi. Türkiye ve Suriye genelinde 13 milyondan fazla insan etkilendi. Hounslow’da Kral, Türkiye’deki savunmasız insanlar için gıda, battaniye ve sıcak tutan kıyafetleri toplayan, paketleyen ve nakliyesini organize eden gönüllülerle bir araya geldi” ifadeleri kullanıldı.

2668800cookie-checkKral’dan Londra’da depremzedelere yardım çalışmasına ziyaret

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.