Küresel-BAK, Bush Kampanyası’na hazır


Küresel-BAK, Irak Dünya Mahkemesine destek için başlattığı “ABD Hesap Ver, Bush Yargılansın” kampanyasını Haziran’da da sürdürüyor. “Bush Yargılansın” Bisiklet Turu gibi etkinliklerin yer aldığı kampanya, Mor ve Ötesi konseriyle son bulucak.


Küresel-BAK bu kampanya ile aynı zamanda, uluslararası bir girişim olan ve son oturumu 24-26 Haziran’da İstanbul’da yapılacak Irak Dünya Mahkemesi ‘ne destek vermeyi amaçlıyor.


Kent merkezlerinde stand açma, “Bush Yargılansın” Bisiklet Turu gibi etkinliklerin yer aldığı kampanya, 26 Haziran Pazar günü Saat: 19.00’da İstanbul Ayasofya Meydanı’nda yapılacak “Barış, Adalet, Sultanahmet” isimli Mor ve Ötesi konseri ile son bulacak.


Küresel BAK, “ABD Hesap Ver, Bush Yargılansın” kampanyası çerçevesinde:


* Büyük kentlerin merkezi yerlerinde kampanya standları,Haziran ayı boyunca il ve ilçelerde, üniversitelerde, sendikalarda ABD’nin suçlarını teşhir edip, Bush’u yargılayan toplantıları,


* 18 Haziran Cumartesi Saat: 12.00’de Emirgan’da başlayıp Sarıyer’deki ABD Konsolosluğu önünde bitecek “Bush Yargılansın” Bisiklet Turu,


* 21 Haziran Salı Saat: 12.00’da MOR VE ÖTESİ’nin katılımıyla Taksim Gezi Parkı’nda basın açıklaması,


* 26 Haziran Pazar Saat 19.00’da İstanbul Sultanahmet’te Ayasofya Meydanında Mor ve Ötesi grubunun katılacağı ücretsiz konseri gerçekleştirecek.

1021730cookie-checkKüresel-BAK, Bush Kampanyası’na hazır

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.