”Kıskananlar çatlasın”

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, başkan İrfan Aktar yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya kulüp başkanı Adnan Polat ve bazı yöneticiler de katıldı.

Polat, konuşmasında, yıpratma çalışmalarının nedenini pek anlayamadığını dile getirerek, ”Son 3 haftadır Galatasaray’ın yöneticilerine, profesyonel yöneticilerine ve Galatasaray teknik direktörüne karşı ciddi bir şekilde yıpratma başlatıldı. Bunu sadece Galatasaray’da görüyoruz, diğer kulüplerde görmüyoruz” ifadesini kullandı.

Polat, teknik direktörleri Frank Rijkaard ile ilgili polemiklerin sürdüğünü belirterek, ”Bu açıklamayı hangi lisanda yapmam gerekiyor ki anlaşılsın. Kendisiyle iki sene anlaşmamız var. Gönderen ve giden için cezai şartlar vardır. İlla gönderecekler, bir şeyler yakıştırmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey yok, olsa zaten bunu ben açıklarım” şeklide konuştu.

Medyada, Arda Turan ve Milan Baros ile ilgili ”transfer oluyorlar” diye haberler çıktığını belirten Adnan Polat, bu futbolcuların sözleşmelerinin sürdüğünü ve kendilerinin istememesi halinde hiçbir yere gidemeyeceklerini kaydetti.
Büyükçekmece arazisini kiraladıktan sonra da feryat figan üzerlerine gelindiğini söyleyen Polat, ”Biz oraya gökdelen dikmeyeceğiz, spor alanları yapacağız” diye konuştu.

Stadın yapımında 6-7 ay gecikme yaşandığını ifade eden Polat, bunun da kendilerine maddi-manevi büyük kayıplar verdiğini anlattı.

25 MİLYON LİRA GELİR BEKLİYORUZ

Polat, üzerinde çalıştıkları 4-5 projenin teker teker hayata geçmeye başladığını vurgulayarak, ”Bunların her birine 100 bin taraftarın üye olması halinde, kulüp olarak yıllık 25 milyon lira gelir elde etmeyi bekliyoruz” dedi.

Taraftarlara çağrıda bulunan Polat, ”(25 milyon taraftarımız var) diyoruz. Galatasaray TV’ye abonelik, İnternet TV abonelik, Galatasaray Mobil, GS Bilyoner, Galatasaray Kredi Kartı gibi projelerimiz var. Bunların her birine 100’er bin kişi üye olursa büyük bir gelir elde ederiz. Galatasaraylıları bunlara üye olmaya çağırıyorum” şeklinde konuştu.

726050cookie-check”Kıskananlar çatlasın”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.