KTHY selzedelere el uzattı

Bu kampanyayla yaklaşık 100 bin Türk liralık yardım toplanması hedefleniyor.

Kıbrıs Türk Hava Yolları İcra Kurulu toplantısında alınan karar uyarınca Şubat ve Mart aylarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’den kesilecek her bilet başına 1 TL Güzelyurt bölgesi sel mağdurları için oluşturulan “Sel Felaketi Kriz Komitesi”ne bağışlanacak.

Ayrıca bölge halkına yurtdışından gönderilecek yardım malzemeleri Kıbrıs Türk Hava Yolları uçakları tarafından Şubat ayı boyunca ücretsiz taşınacak.

Kıbrıs Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Erol Atakan, böylesi felaketlerin yaşandığı zamanlarda tüm kesimlerin tek yürek olmasının önemine dikkat çekerek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin milli bayrak taşıyıcısı olan Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın da imkanları dahilinde Güzelyurt halkına yardım etmeyi amaçladığını belirtti.

Erol Atakan, “Güzelyurt bölgesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun hafifletme adına en kısa sürede uygulamaya koyacağımız bu kampanya sayesinde yaklaşık 100 bin TL’lik bir yardım toplamayı öngörüyoruz. Tüm Güzelyurt halkına geçmiş olsun” dedi.

İLGİLİ HABER: ‘Güzelyurt Seninleyiz’ kampanyasına katılalım
AÇIK GAZETE: Okurlarımızın ‘Güzelyurt Seninleyiz’ kampanyasına destek vermelerini öneriyoruz.

1232530cookie-checkKTHY selzedelere el uzattı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.