LAPS fotoğraf severleri çağırıyor

Londra Amatör Fotoğraf Topluluğu (LAPS), topluma yaptığı çağrıda fotoğraf severleri çalışmalarına katılmaya davet etti.

LAPS’ın açıklaması aynen şöyle:

“2017’de kuruldu ve bu güne kadar varlığını devam ettirdi. Pandemi sonrasında çalışmalarına yeniden başladı. Katılımcılardan her hangi bir ücret talep edilmiyor. Bu güne kadar dört sergi düzenlendi. İlk sergi kentin anlatılmayan hikayesi. İkinci sergi Londra’da kentsel dönüşüm, üçüncü sergi sergi kadın ve son sergi de salgında yaşam…

LAPS toplantıları, birlikte üreten, birbirinden öğrenen, dayanışmanın en güzel örneklerini sergilendiği, sosyal bir ortam. Türkçe konuşan toplumda en uzun süre çalışmalarını devam ettiren, yoplumsal konularda duyarlı bir topluluktur LAPS.

Çalışmalarına ’22 Moorefield Road N17 6PY’ adresindeki Londra Toplum Merkezi çatısında devam etmektedir. Fotoğrafta kendisini geliştirmek isteyen, teknik ve içerik olarak kendisini ilerletmek isteyen, entellektüel bir çabaya dönüştürmek isteyen fotoğraf severleri bize katılmaya davet ediyoruz. Çalışmalarımız Yücel Erkan yönetiminde devam etmektedir. Atölye çalışmalarınız her perşembe saat 7 de gerçekleşmektedir. Katılmak isteyenler bize 07552714790 numaralı telefondan ulaşabilirler. Yeni sergilerde bulunmak dileğiyle.”

2558140cookie-checkLAPS fotoğraf severleri çağırıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.