Leyla’nın Evi Profilo’da son kez oynayacak

250’ye yakın kez oynanan oyun Tiyatrokare’nin repertuarında kalacak ve yurtiçi /yurtdışı turnelerde sahnelenecek. Kasım ayında Hamburg’da Avrupa galası gerçekleştirilen oyun dünyanın en saygın festivallerinden davet almaya devam ediıyor.

Celile Toyon’un “Leyla”, Nuri Gökaşan’ın “Ali Yekta Bey”, Gökçer Genç ile Dicle Alkan’ın yeni konak sahibi, Halim Ercan’ın gazeteci rolünü oynadığı oyun, Ayça Varlıer’e Roxy rolüyle 4 farklı oyunculuk ödülü kazandırdı.

Tiyatrokare, bir yandan Nilgün Öneş’in senaryosunu yazdığı oyunun televizyon dizisi ve sinema filmi hazırlıklarını yaparken, öte yandan da gençleri hedefleyen bir kabare şovunu televizyonda hayata geçirecek.

20.yılını kutlayan tiyatroda “Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun” oyunu Mayıs ayına kadar devam edecek, “Onca Yoksulluk Varken” ise bu sezon 1 Nisan ve 2 Nisan’da Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi, 14 Nisan’da Profilo Kültür Merkezi,17 Nisan’da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anadolu’nun çeşitli kentlerinde seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Oyun programı için www.tiyatrokare.com.tr, ayrıntılı bilgi için Profilo Kültür Merkezi (212) 2177097, Tiyatrokare Ofis (212) 2434485…

718040cookie-checkLeyla’nın Evi Profilo’da son kez oynayacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.