‘Lezzetin Büyüsü’ Almanya Anuga’da

Türkiye’de makarnanın ana yemek olarak algılanması ve Türk mutfağına uygun makarna çalışmalarını sürdüren Selva, yeniliklerini Almanya Anuga Fuarı’na taşıdı. Dünyanın dört bir yanından Almanya’ya gelen fuar ziyaretçilerine mantı ve erişteyi tattıran Selva Gıda, ayrıca çok yakında görücüye çıkacak olan Şipşak makarnayı da tanıttı. Uluslararası piyasada şekline göre farklı renklerden oluşan ambalajlarla tüketicisine ulaşan Selva; “lezzetin büyüsü” sloganını kullanıyor. Evrensel kalitede ürünlerini, Japonya’dan Madagaskar’a kadar 113 ülke insanına ulaştıran Selva; yerel değerleri dikkate alarak gittiği her bölgenin ihtiyaçlarını dikkate alıyor ve “herkesin bir usulü vardır” yaklaşımıyla tüketicisine ulaşıyor.

“Türkiye zengin ürünlerini sergileyerek gücünü gösterdi.”

Almanya Anuga Fuarı hakkında düşüncelerini dile getiren Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, Anuga’ya 2003’den beri katıldıklarını söyledi. Karakuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şirket olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren yurt dışındaki fuarlara katılıyoruz. Avrupa Birliği kotalarının kalkmasıyla müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz. Bu fuara Türkiye’nin partner ülke olarak katılması bizi ayrıca memnun etti. Böylelikle Türkiye zengin ürünlerini sergileyerek gücünü gösterdi. Türk üreticilerinin Avrupa’da etnik pazarın dışına çıkması lazım, sadece Türklere değil, Almanlara, yerli halka da ürünlerimizi ulaştırmalı, hizmet sunmalıyız.”

743250cookie-check‘Lezzetin Büyüsü’ Almanya Anuga’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.