Londra Bisiklet Kulübü’nden renkli açılış

Britanya Alevi Federasyonu’nun yerleşkesinin içinde yer alan bisiklet eğitim parkuru ve bakım konteynırıyla başta çocuklar ve kadınlara yönelik olmak üzere ücretsiz bisiklet eğitimleri, bisiklet tamiri ve bakımı hizmetleri veren kulübün resmî açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.  

COVID – 19 salgını bisikletin ne kadar sağlıklı bir ulaşım aracı olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Salgının olumlu bir etkisi varsa o da bisiklete yönelik ilgiyi artırmış olmasıdır. İngiltere hükümeti de bu ilgiyi artırmak amacıyla başta 50 poundluk yardım desteği olmak üzere, bisiklet yollarının çoğaltılması ve bisikletli ulaşımın teşvik edilmesi konusunda çeşitli adımlar atıyor. 

Londra Bisiklet Kulübü çok yeni bir organizasyon olmasına rağmen kısa sürede adından söz ettirerek önemli etkinlikler ve faaliyetlere imza attı. Londra Bisiklet Kulübü ise bir sivil toplum örgütü olarak hem bisiklet severleri bir araya getiriyor hem de bisikletin özellikle Türkiyeli toplum üyeleri arasında yaygınlaşması için gönüllü faaliyetler yürütüyor. 

 Britanya Alevi Federasyonu’nun yerleşkesinin içindeki yeri bakım konteynırıyla başta çocuklar ve kadınlara yönelik olmak üzere ücretsiz bisiklet eğitimleri, bisiklet tamiri ve bakımı hizmetleri veren kulübün resmî açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa Enfield milletvekili Feryal Clark, Southgate milletvekili Bambos Charalambous, Britanya Alevi Federasyonu Başkanı İsrafil Erbil, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın ve Enfield Belediye lideri Nesil Çalışkan da katıldı.  Tuncay Bilecen / [email protected] https://youtu.be/SoNwiAu1vlk
_______________

Londra Bisiklet Kulübü
Londra Bisiklet Kulübü
Londra Bisiklet Kulübü
Londra Bisiklet Kulübü
Londra Bisiklet Kulübü

Londra Bisiklet Kulübü
Churchfield Recreation Ground
Great Cambridge Road N9 9LE, Enfield
www.londoncyclingclub.org

AÇIK GAZETE: Londra Bisiklet Kulübü’nü kutluyor, rüzgarın hep arkasında olmasını diliyor…

 

 

 

2450510cookie-checkLondra Bisiklet Kulübü’nden renkli açılış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.