Londra’da Cinayet

Sahibi olduğu markete gelen gözü dönmüş hırsızların bıçak darbesiyle ağır yaralı olarak North Middlesex Hastanesi’ne koma halinda kaldırılan talihsiz Türk, dün (Çarşamba) saat 00.15’te öldü.   

Kuzey Londra yine bir Türk’e mezar oldu. 59 yaşındaki Mahmut Fahri adlı Kıbrıslı Türk, 10 yıldır işletmeciliğini yaptığı markete alkollü içki çalmak için gelen iki kişi tarafından bıçak darbeleriyle öldürüldü.

Tüyler ürperten korkunç olay şöyle gelişti, “Akşam 21.00 sularında 117 Whittington Road- Bounds Green, N22 adresindeki ‘Albion  Off Licence’ a  biri 35, diğeri de 20’li yaşlarda iki kişi gelerek alkollü içki çalmaya  çalıştı. Market sahibinin karşı çıkması üzerine hırsızlar bıçaklarını çıkarıp, iki çocuk babası 59 yaşındaki market sahibi Mahmut Fahri’ye saldırdılar. Göğsünden ve kolundan aldığı bıçak darbeleriyle yeri yıkılan talihsiz Fahri, yakındaki bir mini cab firmasından yardım istedi. Mahmut Fahri, çağrılan ambulansla tedavisi için North Middlesex Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisten alınan bilgiye göre, Mahmut Fahri, dün (Çarşamba) sabah 00:15’te hayatını kaybetti. Olay sırasında yalnız olan Mahmut Fahri’nin eşi Pembe, “Olaydan kısa bir süre önce marketten çıkarak evine gittiğini” belirterek, marketlerinin daha öncede  iki kez soyulduğu için eşini yalnız bıraktığı için üzüntü duyduğunu” ifade etti. Cavendish Radio Cars’tan isminin açıklanmasını istemeyen bir görevli  yaptığı açıklamada, “Mahmut Fahri’nin mini cab  istasyonunun önüne geldiğinde, şöforlerin birinin üzerine düştüğünü” söyledi. Mini cab görevlisi, “Kapının önünde duran şöförümüzün yanına yaklaştı ve üzerine düştü; yüzüne biber gazı sıkılmıştı. Şöför, her tarafa kanlar yayılmaya başlayıncaya kadar bıçaklandığını farketmedi,” dedi

Katillerin yakalanması için başlatılan soruşturmayı yürüten dedektif DCI Dick Langley: “İlk aşamada, bu suçun motivasyonunun hırsızlık olduğu görülüyor. Bir kişinin, iki şişe alkollü içeceği çalmak için öldürülmesi şoke ediyor.” dedi. Metropolitan polisi, hırsızlardan birinin 35, diğerinin de 20’li yaşlarda olduğunun belirlendiğini açıkladı. DCI Langley, olay hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların ya da tanıklık edenlerin en kısa sürede kendilerine bilgi vermelerini istedi. Polis, Mahmut Fahri’nin bıçaklanarak öldürülmesine tanık olanların 020 8345 1570 numaralı telefondan kendilerini arıyarak bilgi vermelerini rica etti.

İsimlerini vermek istemeyen tanıklar ise Crimestoppers’ı 0800 555 111 numaralı telefondan arayabilirler. Polis, olayın aydınlatılması için kendilerine verilecek en küçük bilginin bile faydalı olabileceğine dikkat çekti. 

1096940cookie-checkLondra’da Cinayet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.