Londra’da ilticacılar için 3 etkinlik

Hackney Refugee Forum önümüzdeki günlerde 3 önemli etkinliğe öncülük edecek.

Hackney Refugee Forum Başkanı Aksoy, Forum’un çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdi:

“Birincisi, Akıl sağlığı (Mental Health) konferansı… 4 Kasım sabahı saat 9.30 da ‘Holly Street E8 adresinde’ deki Queens Bridge Sports Hall’da yapılacak ve tüm gün sürecek. Gün boyunca konuşmalar. Atölye tartışmaları (Work Shops) bilgilendirme masaları olacak ve katılanlara öğle yemeği verilecektir.”

Forum’un ikinci etkinliğinin ise yıllık kongrenin olacağını belirten Aksoy, “13 Kasım saat 12.30 -15.30 arasında 5 Tyssen Street E8 2LY’ adresindeki Hackney Carers Centre’de yapılacak olan kongrenin ana konusu ‘İlticacılar ve Ev Sorunları’ olarak saptandı” dedi.

Aksoy Forum’un son etkinliğinin de Enriching Communities (Toplumlarımızı geliştirme) konusunda bir konferans olacağını belirterek şunları söyledi:

“1 Aralık saat 9.30 da başlayacak olan toplantı için Finsbury Parktaki, North London Mosque Hall’ü seçtik. Bu Konferansı İslington Refugee Forum la birlikte gerçekleştiriyoruz ve her iki belediyeden konuşmacılar toplumlarımızı geliştirme yolları üzerinde öneriler sunarken bizlerin soru ve katkılarına kulak verecekler…”

Bütün toplantıların ücretsiz izlenebileceğini vurgulayan Aksoy, ilticacı ve göçmenlere yardımcı olmak ve birlikte çalışmak istiyen herkese Forum’un kapısının açık olduğunu da sözlerine ekledi…

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
Room 18, Springfield House
5 Tyssen Street
London E8 2LY
T: 020 7923 1962
Direct: 020 7923 8185
F: 020 7275 8577
E: [email protected]
W: www.hackneyrefugeeforum.org.uk / www.hcvs.org.uk

825420cookie-checkLondra’da ilticacılar için 3 etkinlik

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.