Londra’da kaybolan Eniscan Doğangün’ün annesinden yardım çağrısı

Londra’da Pazartesi sabahı okula gitmek üzere evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Eniscan Doğangün’ün annesi yardım çağrısı yaptı.

Londra’da Pazartesi sabahı okula gitmek üzere evinden çıkan ve bir daha kendisindenhaber alınamayan Eniscan Doğangün’ün annesi yardım çağrısı yaptı.

Acılı anne Hakime Enrüz Doğangün, sosyal medyada paylaştığı video mesajında, aradan dört gün geçmesine ragmen hala oğlundan bir haber alınamadığını belirterek, paylaşımlara devam edilmesini istedi.

Hakime Doğangün sosyal medya kullanıcılarına seslenerek, “Eniscanımın kokusunu özledim. Sadece bir dakikanızı ayırıp bu paylaşımları yapın. Tek can olalım, tek yürek olalım. Paylaşın, yardım edin bana, oğlumu getirin” çağrısı yaptı.

Facebook sayfasında oğlu ile çekilmiş fotoğraflarını da paylaşan anne Hakime Doğangün’ün çağrısı sosyal medyada karşılık buluyor ve bir çok kişi trafından paylaşılıyor.

Londra’nın Bromley bölgesinde yaşayan 13 yaşındaki Türk genci Eniscan Doğangün, 10 Haziran Pazartesi sabahı okula gitmek üzere sabah evden çıkmıştı. Üzerinde okul üniforması bulunan Eniscan Doğangün’ün ulaşım için kullandığı oyster kartında, en son Pazartesi sabah saat 08:20’de London Bridge’den trene binerek 08:53’te Shepherd Bush’a vardığı belirlenmişti.

Anne Hakime Enrüz Doğangün, oğlunu görenlerin polise veya kendisine  +44 7432 155234 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi. Mustafa Köker / EUROVİZYON

POLİSİN KAYIP İLANI

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 12:53

2307200cookie-checkLondra’da kaybolan Eniscan Doğangün’ün annesinden yardım çağrısı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.