Londra’da Türkiye’deki akademisyen ve öğretmenler için etkinlik

Solidarity with the People of Turkey (SPOT) ve Barış İçin Akademisyenler’in (BAK-UK) Türkiye’de OHAL mağduru akademisyen ve öğretmenler için dayanışma etkinliği düzenliyor.

SPDT’tan yapılan açıklamada 23 Kasım 18.30’da öğretmenler sendikası National Union of Teachers’ın (NUT) “Hamilton House, Mander Hall, WC1H 9BD” adresindeki kendi mekanında yapılacak yemekli etkinlikte senevizyon gösterisi ve konuşmaların yanısıra toplum üyesi sanatçılar dayanışma için sahneye çıkacak.

SPOT, gecenin biletlerinin 20 sterlin olarak saptandığını vurgulayarak, gecenin bütün gelirinin OHAL mağduru akademisyen ve öğretmenler ile aileleriyle dayanışma için Eğitim Sen Sendikası’na gönderileceği belirtildi.

Açıklamada SPOT’un demokrasi ve özgürlük mücadelesindeki basın, eğitim emekçileri ve sendikacılarla dayanışma ve onlara destek amacıyla kurulduğu belirtildi.

SPOT ve BAK-UK’in ortaklaşa yaptığı etkinlik başta NUT olmak üzere diğer sendikalar tarafından da destekleniyor. Etkinlik için bilet https://tinyurl.com/ybyw7e33 sitesinden sağlanabilecek.

2138290cookie-checkLondra’da Türkiye’deki akademisyen ve öğretmenler için etkinlik

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.