Londra’daki Türk doktorun başarısı

Merkez Londra’daki Maddox Street ve Kuzey Londra’da Hackney’deki şubelerinde ‘Medical’ ile kozmetiği birleştirerek hizmet veren Pasha Clinic, çıtayı yükselterek bu kez İngiltere dışında şube “franchising” açmaya başladı.


Dr. Kargın, ilk olarak bir kaç ay içinde Mısır’ın başkenti Kahire’de “Pasha Clinic” açılacağını belirterek, “Dubai, Bahreyn ve Katar’da da şube açma hazırlıklarımız sürüyor. Bütün kliniklerimiz merkez Maddox Street’deki standartların aynısı olacak…” dedi.


“Bazı tedavilerde Atlantiği geçip ABD’ye gitmeye gerek kalmadı. Üstelik fiyatları da çok daha uygun. Müşteri memnuniyeti herşayden önce geliyor. Bu açıdan müşterilerimize ciddi indirimler de uyguluyoruz” diyen Kargın kozmetik tedavileri şöyle anlattı:


“Pasha’da uygulanan belli başlı tedaviler şunlar; ultrasound cilt bakımı (cilt temizliği, bakımı ve masaj), botox, doldurucular , hedeflenmiş yağ azaltımı, selülit, sivilce, cilt yaşlanmasını geciktirme (Anti-ageing), ciltte gerilme izleri, ciltte kırışıklıklar, ciltte sarkma, kasları sıkılaştırma (göğüs, kollar, vb…), lazer yöntemiyle tüy giderme, lazerle varis tedavisi ve saç ekimi… Saç ekiminde İngiltere’nin en yetkin isimleriyle birlikte çalışıyoruz ve ‘Kelliğe son, sonuç alın güven kazanın’ sloganıyla uyguladığımız tedavilerde yüzde 95 başarı elde ediyoruz. Bazı tedavilerde de ülke çapında başarılarımız var. Örneğin iğneyle vitamin tedavisinde İngiltere’de öncü konumundayız… “


YENİ TEDAVİ YÖNTEMİ: REGEN


Dr. Kargın selülit ve yüz germede amaliyatsız tedavi yöntemi Regen’i başarıyla uygulamaya koyduklarını belirterek şunları söyledi:


“Teknolojinin son ürünü üç kutuplu radyofrekanslı Regen cihazı ile selülit ve yüz germede İlk seansta gözle görülür sonuç elde edebiliyoruz. Kilosuz hanımlar da bile selülit görülür. Kalça, bacak ve vücudun diğer yerlerinde cilt, portakal kabuğu görünümü alır. Regen yöntemi ile daha az szamanda ve daha az seansla selülit dokusu yüzeysel tedavi edilebildiği gibi kökünden de çözülmektedir… Böylece ameliyatsız bir şekilde cilt sıkıştırılarak geriliyor ve yaşlanma durduruluyor.”


PASHA İNGİLTERE MEDYASINDA


Pasha Clinic, İngiltere medyasında da adından sıkca sözettirmeyi başarmıştı.


Dr. Kargın’ın uzman doktor olması ve kozmetikte araştırmaya yönelik laboratuvar çalışmaları yapması İngiltere’deki ciddi medya kuruluşlarının da dikkatini çekmişti.


Channel 4 “How to look good naked” programına en başarılı selülit tedavi sistemi uygulayıcısı olarak konuk edilirken The Times da da Pasha’nın vitamin kokteyli tedavisinden övgüyle söz edilmişti…


AÇIK GAZETE: Pasha Clinic, Açık Gazete okurlarına bir seans ücretsiz selülit ve yüz germede amaliyatsız tedavi Regen yöntemini uygulayacak. İlgisini çeken okurlarımız lütfen [email protected] adresine e-posta atarak rendevu talep etmelerini rica ederiz…

809740cookie-checkLondra’daki Türk doktorun başarısı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.