Londra’dan KISA KISA

Pegasus’tan kabin çantasına sınırlama, TWPA’den Anneler Günü kutlaması, Kadınlar için herkese açık  eğlence, Alevi gençlerden yemekli gece, Yazar Güley Yahyalar hastanede…

Pegasus’tan kabin çantasına sınırlama

Pegasus hava yolları 1 Mart’tan itibaren yolcu beraberinde 8 kg. ağırlığındaki kabin bagajının yanı sıra dizüstü ya da el çantası dışında üçüncü bir el bagajının uçağa alınmayacağı ve  uçak kargo bölümüne gönderileceğini açıkladı.

***

TWPA’den Anneler Günü kutlaması

Toplumun ilk kadın derneği sayılan ve 1975’ten günümüze faaliyet gösteren Turkish Women’s Philanthropic Association of England-TWPA, 9 Mart Cuma günü saat 12-15 arasında “Grand Palace High Road Wood Green London N22 8JX” adresindeki kendi mekanında Anneler Günü’nü kutlayacaklarını açıkladı…

***

Kadınlar için herkese açık  eğlence

Sevda Bloom’un organizasyonunda, ses sanatçıları Tuğba Özcivan ve Emrah Tak’ın da sahne alacağı Dünya Emekçi Kadınlar ve Anneler Günü eğlencesi düzenliyor. Bloom, Eser Ebcin, Louis Erkin Yalaz ve Tansel’in de sahne alacağı Ayşegül Bıçkıcı’nın sunumunu yapacağı yemekli gecenin “105 High Street Orpington Kent BR6 0LG” adresindeki Hisar Meze Bar’da gerçekleşeceğini söyledi. Fiks mönünün 35 sterlin olduğunu belirten Bloom, geceye destek olan Evkur Haringey ve Aytaç’a teşekkür etti.

***

Alevi gençlerden yemekli gece

Alevi Youth UK, 16 Mart saat 19’da “19 Clarendon road N8 0DD” adresinde Yaşar Gümüş ve Önder Doğan ile İAKM -Cemevi Zakirleri’nin sahne alacağı “Alevi Youth Unite” gecesi düzenliyor. Gecenin 10 sterlin olan biletlerinin kapıda alınabileceği açıklandı.

***

Yazar Güley Yahyalar hastanede

Kıbrıs kökenli yazar Güley Yahyalar geçirdiği ciddi bir rahatsızlıktan dolayı Kings Hastahanesi’ne kaldırıldığı açıklandı. Yahyalar’ın yazdığı anı kitabı Neyran geçen yıl piyasaya çıkmış ve ilgi uyandırmıştı. Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu Başkanı Türkan Nalbantoğlu, Yahyalar için dualar ettiğini belirterek, “En kısa zamanda aramızda olmasınını diliyoruz” dedi.

 

 

2166630cookie-checkLondra’dan KISA KISA

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.