Londra'ya 30 euroya uçak bileti

EasyJet Pazarlama Müdürü Peter Voets, yaptığı yazılı açıklamada, EasyJet'in İstanbul-Londra seferinin ilk uçuşunun 12 Aralıkta gerçekleşeceğini ve biletlerin “www.easyjet.com” sitesinden satışa sunulduğunu kaydetti.


Tek gidiş bilet fiyatının tüm vergiler dahil 29.99 avrodan, gidiş-dönüş bilet fiyatlarının ise 76.98 avrodan başlayacağını belirten Voets, uçuşların
günlük gerçekleşeceğini ifade etti.


Voets, dünyanın en yoğun tek pistli havaalanı ve Avrupa'nın en büyük 10 havaalanından biri olan Londra Gatwick Havaalanının, Londra'nın merkezine kolayca ulaşım sağlayan tren, otobüs bağlantılarına ve sık kalkan ekspres trenlerle Londra'nın merkezindeki Victoria İstasyonuna doğrudan ulaşım imkanına sahip olduğunu bildirdi.


EasyJet olarak, Türkiye gibi hızla büyüyen bir ülkede faaliyetlerini genişletmekten ve Sabiha Gökçen Havaalanı yönetimiyle işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Voets, şunları kaydetti:
“EasyJet özen ve konfordan ödün vermeden düşük ücretler karşılığında hizmet sunmaktadır. Hizmetlerimiz Türkiye güzergahlarımızın açıldığı günden beri Türk yolcular tarafından çok olumlu karşılanmış ve benimsenmiştir. Yeni bir Londra güzergahının eklenmesi, EasyJet olarak Türk yolcuların takdirini kazandığımızın da bir göstergesidir.


EasyJet, İstanbul'dan Basel Mulhouse ve Londra Luton Havaalanına uçuşlar düzenlemeye Mayıs 2006'da başlamış ve bu tarihten itibaren 380 bin yolcu taşımıştır. EasyJet, ayrıca Londra Gatwick'ten ATM Dalaman Havaalanına da uçuşlar düzenlemektedir. 165 uçağı ile 28 ülkede, 107 havaalanı arasında 398 güzergahta hizmet vermekte olan EasyJet, son 12 ayda 42 milyonun üzerinde yolcu taşımıştır.”

814940cookie-checkLondra'ya 30 euroya uçak bileti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.