LÖSEV desteğinizi bekliyor

LÖSEV, “Ramazan Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin’’ diyerek çıktığımız yolda, kampanyamıza desteklerinizle sizleri de bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyoruz” açıklaması yaptı.

LÖSEV‘in açıklaması şöyle:

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı 24 yıldır lösemi ve kanser hastalarının yanında olmaya devam ediyor. Kayıtlı hastalarına temel gıda ve kırmızı et kolilerinin yanı sıra hijyen desteği de veren LÖSEV,   yüzde 90’ı asgari geçim seviyesinin altında, temel ihtiyaç malzemelerine dahi ulaşamayan 57 bini aşkın lösemi ve kanser hastasına destek olmak için var gücü ile çalışmaya devam ediyor.

Beslenme ve hijyen koşullarının çok önemli olduğu  tedavi sürecinde LÖSEV olarak her türlü destekle ailelerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ‘’Ramazan Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin’’ diyerek çıktığımız yolda, kampanyamıza desteklerinizle sizleri de bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyoruz.

Lösemili Çocuklarımıza ve ailelerine bu zorlu yaşam mücadelelerinde destek olmak için Ramazan boyunca devam edecek kampanyamızın yurtdışındaki Türk vatandaşlarımıza duyurulması maksadıyla;

  • Ramazan Kampanyası afiş ve bültenimizi televizyon kanalınızda duyurmanız ve/veya televizyon kanalınızın sosyal medya hesaplarında paylaşmanız,
  • Ülkenizdeki Türk vatandaşlarımızı LÖSEV Ramazan Kampanyası hakkında  bilgilendirmek amacıyla televizyon kanalınızda yada sitenizde yöneticilerimize LÖSEV’i anlatmaları için yer verebilmeniz,
  • Çevrenizde bulunan Türk restoran/lokanta/büfe vb. yerlere, Türk okulları, kursları, dernekleri, kurum & kuruluşlarına ekte gönderdiğimiz afişimizin asılması hususunda destek olmanız bizlere ve kampanya sürecimize güç katacaktır.

Ø  Ramazan Kampanyası Görsellerimiz ve Ramazan bültenimiz için:  https://www.losev.org.tr/filesfordownload/2022/ramazan/index.html

Ø  Ramazan Bağışı linkimiz için:  https://www.losev.org.tr/bagis/ramazan.html

**Afişleri uygun gördüğünüz yerlere astıktan sonra bir görselle mail atarsanız yurtdışı raporumuzda kayıt altına geçmiş oluruz.

Çocuklarımızı hayata bağlarken verdiğimiz mücadelemizde, yanımızda olarak vereceğiniz değerli katkılara şimdiden teşekkür ederiz.

2596970cookie-checkLÖSEV desteğinizi bekliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.