LÖSEV’li 6 çocuk Londra’da ağırlanacak

Lösemi ile savaşmış ve tedavi sürecini yeni tamamlamış olan 9-15 yaşları arasındaki 6 küçük ve 1 büyük LÖSEV yetkilisi 30 Mayıs – 2 Haziran arasında Londra da misafir olacak. Genç Türkler Kulübü’nün yapacağı etkinlikler arasında çocuklarla Büyük Elçilik, Başkonsolosluk, Lösemi hastanesi ziyareti, çevre turları ve müze ziyaretleri yer alacak. 31 Mayıs Persembe akşamı da Ottoman Palace’ta “moral ve destek” yemeği düzenlenecek.

“TOPLUM DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Genç Türkler Kulübü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Çocukluk çağındaki kanser vakalarının ilk sırasında yüzde 35 oranıyla lösemililer oluşturuyor. En sık çocukluk çağında 2-5 yaş grubunda görülen hastalığın tedavisi yaş ilerledikce zorlaşıyor. Lösemi ile mücadelede en önemli tedavi ise moral, beslenme ve toplum desteği sayılıyor.

İşte bizde onların içinden 6 kardeşimizi geçirdikleri bu azimli ama zor savaştan sonra ödüllendirmek, kalplerinde güzel bir iz bırakmak ve gözlerinin içini güldürebilmek için onları Londra`da ağırlayacağız.

Bu organizasyonun ev sahipleri olarak sizlerle beraber Londra’nin kapılarını onlara açıyoruz. Çocuklarımızın burada geçirecekleri her günü mutlu ve güzel anılara dönüştürmek için bize destekte bulunmak isterseniz LÖSEV Vakfı’na bağışlarınızı büyük bir şükranla kabul ederiz.”

Genç Türkler Kulübü, program sürecinde; Pasha Otel, Tulip Holiday ve Pegasus, Ottoman Palace’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek LÖSEV Vakfı’na bağışların Turkish Bank (UK) Ltd, 40 51 98-08245002 nolu hesaba yatırılabileceği ayrıca ayrıntılı bilgi için de Bekir Çoban (077 1156 3875) ve Özlem Bedeş’in (078 1381 0927) aranabileceği belirtildi.

843060cookie-checkLÖSEV’li 6 çocuk Londra’da ağırlanacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.