Meclis tatile giriyor

Bugün toplanan Danışma Kurulunda anlaşma sağlanması üzerine Danışma Kurulu önerisi, Genel Kurula sunuldu. Danışma Kurulu önerisi doğrultusunda alınan karara göre, Meclis, bugünkü çalışmalarını tamamladıktan sonra tatile girecek. 


Genel Kurul, 22 Temmuz 2007 Pazar günü yapılması kararlaştırılan milletvekili genel seçimine ilişkin kesin sonuçların Yüksek Seçim Kurulu tarafından ilan edilmesinden sonraki 5. gün saat 15.00’te toplanmak üzere kapanacak. 


Danışma Kurulu önerisine göre, Genel Kurulda bugün Sağlık Bakanlığında 2 daire başkanlığı kurulmasına ilişkin teklifin görüşülmesine devam edilecek. 


Daha sonra Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in bir kez daha görüşülmek üzere iade ettiği nükleer güç santrallerinin kurulması ve işletilmesine ilişkin kanun ele alınacak. 


Genel Kurulda ayrıca, Sigortacılık Kanunu Tasarısı, Mera Kanununda değişiklik yapılması hakkındaki kanun teklifi, Jeotermal Enerji Kaynakları ve Mineralli Sular Kanun Teklifi ile uzayın araştırma ve kullanımına ilişkin Türkiye ile Ukrayna arasındaki işbirliği anlaşmasının onaylanmasına ilişkin tasarı görüşülecek. 


Genel Kurul, bugün gündemindeki 6 kanun tasarı ve teklifin görüşmeleri tamamlanıncaya kadar mesai yapacak.
 

1043580cookie-checkMeclis tatile giriyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.