Medya, Rooney’i göklere çıkardı

Uzun bir sakatlık döneminin ardından ilk kez Old Trafford’da Fenerbahçe karşısında sahaya çıkartılan Rooney’in üç gol atmasının ardından, bütün manşetler genç sporcunun başarısına işaret etti.


The Times, Rooney’i “iplerini kırmış bir fırtınaya” benzetirken, oyunu da “rüyalar tiyatrosunda yaşanan unutulmaz bir geceye” benzetti. Manchester’ın maça enerji ve kendine güvenle başladığını belirten Times, önce biraz heyecanlı görünen takımın iki golün ardından tümüyle oturduğunu bildirdi.


The Independent gazetesi de Old Trafford’un Rooney’in futboluna aşık olduğunu yazdı. Maçın bütün gollerini tek tek yazan Independent yazarı, Fenerbahçe’nin sonuna kadar direnmeye çalıştığını da aktardı.


The Daily Telegraph da Wayne Rooney’in maçı “tek adam şovu”na çevirmeyi başardığına dair bir başlıkla yayımladığı haberinde Rooney’in çökertici şutlarının savunmayı yıktığını bildirdi. Telegraph, Fenerbahçe’nin ilk golüyle biraz umut yakaladığını, ikinci golünü ise Manchester’ın geri hattındaki zafiyeti hissetmesine borçlu olduğunu kaydetti.


The Guardian da Rooney’in sihrinin Manchester’ın fitilini ateşlediğini bildirdi. Rooney’in büyük başarısının bile Fenerbahçe seyircisini susturmaya yetmediğini, taraftarın maçın sonuna kadar takıma destek vermeyi sürdürdüğünü de belirten Guardian, Fenerbahçe’nin ilk golünün ardından takımda bir umut oluştuğunu bildirdi. Ancak bu umudun uzun sürmediğini belirten Guardian, ev sahibi takımın ard arda goller yağdırmaya devam ettiğini kaydetti.


Mirror gazetesi de Rooney’in kendisine ödenen paranın her kuruşunu hak ettiğine dair bir başlığa yer verdi.

720940cookie-checkMedya, Rooney’i göklere çıkardı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.