Mehmet Ali Alabora’nın yönettiği oyun Cambridge’de

BeWare Production olarak sinemacı ve oyuncu Mehmet Ali Alabora’nın yönettiği Meltem Arıkan’ın kaleme aldığı Y Brain/Kargalar oyunu Cambridge’de sahnelecek.

“Turkish Kurdish Speakers in Cambridge”den yapılan açıklamada Galce’den Sharon Morgan’ın çevirdiği Y Brain/Kargalar’ı, Meltem Arıkan yazdı, Alabora yönetti ve Pınar Öğün ve Rebecca Smith Williams oynayacak.

Açıklamada oyun 23 Mart saat 19’da St Johnn’s College, Fisher Building The Palmerston Room’da (CB2 1TP) sahnelenecek. Biletle ilgili bilgi 07533562971’den alınabilecek.

Yıllar süren baskı ve sansür sonucunda yazar Meltem, derin bir aidiyet duygusu hissettiği Galler’e taşınır. Kendi içinde yaşadığı büyük kırılma sırasında, Türkçe konuşan, bastırılmış, rijit kişiliği Mel, Galce konuşan maceraperest, doğa düşkünü kişiliği Tem ile karşılaşır. Meltem Arıkan’ın yazdığı, Galce bölümleri Sharon Morgan’ın çevirdigi, Be Aware’in yeni oyunu aidiyet, kimlik ve dili sorgulayan kişisel bir yolculuk. Oyun İngilizce konuşanlar tarafından da takip edilebilecek.

2268520cookie-checkMehmet Ali Alabora’nın yönettiği oyun Cambridge’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.