Minik Kardeş’e yeni yönetim

“53-55 Balls Pond Road London N1 4BW” adresinde faaliyet gösteren Minik Kardes Day Nursery, 1986’dan bu yana Türkçe ve İngilizce çalışmalarını sürdürüyor. Kâr amaçlı olmayan vakıf statüsünde çalışan Minik Kardeş; 11 tam gün, 5 yarım gün çalışanı ile 46 çocuğa hizmet götürüyor.


Minik Kardeş’in, geçen cuma günü yaptığı Yıllık Olağan Genel Kurulu’nda belirlediği yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle:


“Cheryl Özüaçıksöz, Sema Moussa, Sedicka Pillar, Filiz Osman, Esin Ulu, Deniz Öksüz, Nur Güngör, Betül Barış, Sibel Keefe, Özlem Alhaslıoğlu.”


ÇOCUKLARIN BAŞARISINDA ÖNEMLİ


Toplantı öncesinde Children’s Centre Danışman Öğretmeni Nikki Mellor, ailelere çocuk kitapları konusunda bilgi verdi. Mellor, ailelere okul öncesi yaştaki çocuklara yatmadan önce mutlaka ana dilde kitap okunmasını önererek kitapların çocukların okul yaşamındaki başarılarında önemli payı olduğunu söyledi.


Minik Kardeş’in kurulduğundan bu yana çeşitli kademelerinde hizmet eden ve halen koordinatör olarak görev yapan Nalan Çoşar da anadilde eğitim veren Minik Kardeş’in çocukların kendilerine güven kazanmaları ve ileriki akademik yaşamlarında başarılarılı olmalarında önemli olduğunu dile getirdi.


Toplantı sonrasında aileler Çoşar’a Minik Kardeş’in varlığını sürdürmesi ve gelişmesindeki katkılarında dolayı teşekkür etti.


AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
http://www.islington.gov.uk/directories/page.aspx?dir=childrensdirectory&docid=0901336c803d032a&title=Children’s%20Directory


FOTOĞRAF: Minik Kardeş’te Yıllık Olağan Genel Kurul ve Minik Kardeş’in bugüne gelmesinde katkıları olan koordinatör Nalan Çoşar…


İLGİLİ HABER: Çocuklara mutlaka kitap okuyunuz

806260cookie-checkMinik Kardeş’e yeni yönetim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.