MÜSİAD’lı iş insanlarından İngiltere çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri, 4-10 Ekim 2022 tarihleri arasında İngiltere’ye iş gezisi programı düzenliyor. Çatı Business Networking organizasyonu ile heyet, İngiltere’deki iş insanlarıyla bir araya gelecek.

MÜSİAD Kayseri, yurt dışında 81 farklı ülkede toplamda 164 nokta ile hizmet veren MÜSİAD’ın, irtibat noktalarından aldığı brifing ve üyelerden gelen talepler doğrultusunda yurtiçi ve yurtdışında faaliyetlerine devam ediyor.

7 gün boyunca devam edecek ziyaret kapsamında, B2B görüşmeleri, büyükelçilik misyon ziyaretleri, saha ve şehir gezisi gibi organizasyonlar düzenlenecek.

MÜSİAD Kayseri organizasyonuyla, MÜSİAD Genel Merkez himayesinde, MÜSİAD Londra işbirliğinde gerçekleştirilecek programda, Türkiye ile İngiltere arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesi, karşılıklı yatırım fırsatları, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler ile iş birliği çalışmaları görüşülecek.

İnşaattan enerjiye, dayanıklı tüketimden mobilya ürünlerine, gıdadan metale, bilişimden otomotive, madenden kimyaya, finanstan turizme birçok sektörde faaliyet gösteren 30 kişilik iş heyeti, Londra ve Manchester’da temaslarda bulunacak.

Edwin Holidays organizasyonu ile İngiltere’ye gelecek iş insanları heyeti, İngiltere iş dünyasında önemli bir yeri olan Çatı Business Networking öncülüğünde, İngiltere’deki iş dünyasını yakından tanıma ve iş birliği yapma fırsatı bulacak.

Geçtiğimiz aylarda Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’a heyet gönderen MÜSİAD Kayseri, Ekim ayında düzenlediği İngiltere gezisi akabinde, İsrail, Almanya, Pakistan, Etiyopya ve Amerika’ya İş Gezisi düzenleyecek. LONDRA GÜNDEM

2631250cookie-checkMÜSİAD’lı iş insanlarından İngiltere çıkarması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.