‘İngiltere’de 5 bin çocuk seks kölesi var’

Her geçen gün binlerce yeni kölenin İngiltere’ye getirildiğini yazan gazete, ülkenin ayrıca dünyanın pek çok bölgesinde seks kölesi olarak çalıştırılan çocukların transferinde ara durak olarak kullanıldığını bildirdi.


Independent on Sunday, konuyla ilgili olarak Joseph Rowntree vakfı tarafından yapılan bir araştırmanın sonuçlarına da yer verdi.


Araştırma sonuçlarının, bu çetelerin kullandığı internet sayfalarında 5 yaşından başlayan çocukların görüntülerinin yer aldığını, çetelerin elindeki kadın ve çocukların şiddet kullanılarak korkutulup, sindirildiklerini gösterdiği kaydedildi.


Araştırmada, Nijerya ve diğer bazı batı Afrika ülkelerinden gelen küçük kız çocuklarının önce bakım altına alındığı, ancak sonra kaybolduğunun tespit edildiği ortaya konuldu.


Independent on Sunday, bu kızların izlerine daha sonra İtalya ve diğer başka ülkelerde seks kölesi olarak çalıştırılırken rastlandığını, Glasgow ve Newcastle’da mülteci kamplarında bulunan erkek çocuklarının da parayla seks yapmaya zorlandığını bildirdi.



 

799960cookie-check‘İngiltere’de 5 bin çocuk seks kölesi var’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.