‘Nişancı Katil’ yine karayollarında

Karayollarında nişancı katil terörü bu kez Indiana’daydı. ABD’nin en yoğun trafiği gözlenen Indiana Eyaleti’ndeki I-65 numaralı karayolunda, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından nişancı tarzıyla uzaktan açılan ateş sonucu bir sürücü yaşamını direksiyon başında yitirdi. Aynı araçta bulunan diğer yolcunun ağır biçimde yaralandığı açıklandı. Nişancı katilin cinayetlerine devam etmesinden korkuluyordu.

Indianapolis Kenti’ne 50 mil uzaklıkta Pazar günü meydana gelen olaydan bir kaç saat sonra, bu kez bir başka silahlı saldırı daha görüldü. İki saat arayla meydana gelen öteki saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı, ancak araç kurşun yağmuru altında kaldı. Kurşunların aynı yarı otomatik uzun namlulu silahtan çıkmış olması, duyulan kaygıları doğruladı.

Haberin duyulması üzerine karayollarında panik yaşanınca, polis gücüne takviye olmak üzere Eyalet Valisi Mitch Daniels, Ordu’dan “Ulusal Muhafız”ları göreve çağırdı. Nişancıyla ilgili soruşturma sürüyor.

AP ajansının verdiği rapora bakılırsa, son 15 yılda ABD karayollarında 17 adet cinayetle sonuçlanan araba kurşunlama olayları yaşanmıştı. Bunların dışında, seri katil olarak kabul edilen John.Allen M. adlı nişancının, 5 yıl evvel Washington D.C.,’deki karayollarında pusu kurup araç içinde seyir halindeki 12 kadar insanı öldürdüğü olayı yeninden belleklerde canlandı.

 

1132830cookie-check‘Nişancı Katil’ yine karayollarında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.