Ünlülerin kliniği Umay Alper`e teslim

ABD’de yaşlanmaya karşı geliştirdiği yöntem ve tekniklerle ünlenen Dr Denese’in hastaları arasında Lisa Snowdon, Mariella Frorturup, Sarah Verguna, Pamela Anderson ve daha birçok ünlü bulunuyor.

 

Dr. Denese Medi – Lift Centre, 15 Kasım günü Knightbridge’deki kliniğine gösterişli bir açılış düzenledi. İngiltere ve Türkiye sosyetesinin katıldığı açılış töreninde klnikte uygulanacak teknikler tanıtıldı.

 

Gecede sorularımızı yanıtlayan Alper, insanları genç tutmak ve kendilerine güvenle, sağlıklı yaşamalarını sağlamanın artık mümkün olduğunu söyledi.

 

Alper şöyle konuştu:

 

“Teknoloji harikası sayılan Medi-Lift cihazını kliniğimizde kullanıyoruz. Medi-Lift’in pek çok özelliği arasında en önemli olanı vücut yağlarını kırmasıdır. Kasları çalıştırarak vücudun sağlıklı olması ve direncini artırmasına da katkıda bulunuyor. Medi – Lift`in en önemli özelliklerinden birisi ameliyat gerektimeksizin yüz kaslarına toparlayıp, cild kırışıklıklarını önlemesi.”

 

Medi-Lift ile vücuda elektro sinyaller göndererek yapılan bakım sonrasında, karın ve bel kesiminde 5 cm’e kadar bir incelme elde edildiğini vurgulayan Alper, “Medi-Lift aynı anda, vücudun 5 ayrı yerinde 10’a yakın farklı işlevi olan elektro sinyaller gönderebilmektedir. Böylece aynı anda farklı amaçlı bakımlar yaparak zamandan da tasarruf edilmektedir” dedi.

 

Sağlık merkezinde ayni zamanda ağız estetiği, yüz ve boyun gerdirme, basen ve karın bölgelerinden yağ aldırma, botox kullanarak yüzdeki kırışıklıkların giderilmesi ve cildin gençleştirilmesi, dudak dolgunlaştırma, göğüs estetiği ve benzeri hizmetler de sunuluyor.

 

UMAY ALPER

 

Londra’da Avrupa’nın en büyük mağazası Harrods’un da komşusu olduğu Knightbridge 34 Hans Road’da açılan kliniğe menecer olarak atanan Umay Alper, güzellik uzmanlığı konusunda yüksek eğitim ve pek çok kurs almış. 10 yıldır sağlık ve güzellik sektöründe hizmet veren Umay Alper Londra’da ünlü firmalarda  görev yapmıştır. Alper, en son Hyatt Carlton Tower Hotel, Knightsbridge`in Sağlık ve Güzellik merkezinde menecer olarak 5 yıl boyunca hizmet vermişti. Umay Alper 2004 yılı ortalarında ITV, “This Morning” televizyon programının konuğu olmuştu. Alper, 6 Eylül’de Dr. Denese Medi – Lift Centre’in yöneticisi oldu. Medi – Lift ve vücut bakımı hakkındaki tüm sorularınız için Umay Alper`e [email protected] adresinden veya 020 7052 9388 numaralı telefondan ulaşabilecek.

 

1096550cookie-checkÜnlülerin kliniği Umay Alper`e teslim

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.