İnternette yasal film indirme dönemi

BitTorrent, anlaşmaya vardığı 20th Century Fox, Lions Gate, MTV Networks, Paramount Pictures, Warner Bros, Home Entertainment ve MGM gibi büyük film şirketlerinin, yapımlarının internet üzerinden ücret karşılığında indirilmesine olanak sağlayan web sitesini başlattı.

BitTorrent yayınladığı açıklamayla anlaşmaya vardığı yapımcı şirketler listesine son olarak MGM’i de eklediğini belirterek, “bittorent.com” sitesinde 5 binden fazla film, televizyon dizisi, video oyunu ve müzik klibi sunacağını bildirdi.

Bazı içeriklerin ücretsiz ve koruma yazılım olmaksızın, ancak büyük çoğunluğunun kiralık ya da satılık olacağını belirten paylaşım sitesi BitTorrent, özel filmlerin DVD’ye kopyalama izni olmaksızın 3,99 dolar ve katalogdaki diğer filmlerin 2,99 dolar, televizyon dizileri ve müzik kliplerinin 1,99 dolar ücret karşılığında indirilebileceğini açıkladı.

İnternette korsan film, tv dizisi ve müzik paylaşımının yapıldığı başlıca yazılımlardan BitTorrent 2001’den bu yana dosya paylaşımcılarının hizmetinde bulunuyor.

Büyük film şirketlerinin açtığı davalar üzerine daha yasal bir yaklaşım benimseyen BitTorrent, internet sitesinde Amerika Film Yapımcıları Birliğinin üyesi 7 büyük film stüdyosunun korsan içeriklerini internet sitesinden çıkarmıştı.

FOTOĞRAF Sebati Karakurt tarafından çekildi

1146810cookie-checkİnternette yasal film indirme dönemi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.