Öcalan’ın mektubunu taşıyan Özcan hakkında flaş gelişme

PKK Lideri Abdullah Öcalan ile görüşen Ali Kemal Özcan Tunceli Munzur Üniversitesi sosyoloji bölümü başkanlığı görevinden alındı.

Öcalan ile görüşen Ali Kemal Özcan Tunceli Munzur Üniversitesi sosyoloji bölümü başkanlığı görevinden alındı. Artı Gerçek’ten Fırat Yeşilçınar’a konuşan Ali Kemal Özcan görevden alındığını şu sözlerle anlattı:

“Resmi gerekçe izinli olduğum Cuma gününden bir gün önce Elazığ’a giderken mesaiden bir buçuk saat kadar erken ayrılmam. Bununla ilgili soruşturmanın selameti açısından görevden alındığım söyleniyor.”

Kararın siyasi olup olmadığının sorulduğu Özcan “Kararın siyasi olup olmadığını bilmiyorum. Ama üniversite içerisinde bir şey yapıldıysa bunu da bilmiyorum. Ben de kararı sizin gibi bekliyorum” dedi.

Özcan üniversitede sosyoloji bölümünde akademisyen olarak devam ettiğini de ekledi.

NE OLMUŞTU

Ali Kemal Özcan yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri sürecinde İmralı Cezaevi’nde tutulan Abdullah Öcalan’dan mektup getirdiğini iddia etmişti. Özcan’ın getirdiği mektup Kürt oylarının İmamoğlu’na gitmesini engellemeye yönelik olarak değerlendirilmişti.

2355160cookie-checkÖcalan’ın mektubunu taşıyan Özcan hakkında flaş gelişme

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.