Olay Sözler!

Beşiktaş Kulübü’nün olağan Divan Kurulu toplantısı başladı. Ceylan Intercontinental Otel’de düzenlenen toplantıya Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ve Divan Kurulu üyeleri katıldı. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ise toplantıda yer almadı.

En Sorunsuz Kulübüz

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, Türkiye liglerinin en sorunsuz kulübünün Beşiktaş olduğunu savundu.

Beşiktaş’ın, Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk yarışında olmasıyla ilgili olarak da Karadeniz, “Tünelin ucunda ışık gözüktü. Bu ışığın gözükmesinden sonra mutlu sona ulaşmak için herkese görevler düşüyor” diye konuştu.

Tesadüfen Potadalar

“Tesadüfen şampiyonluk potasına girenler 4., 5. büyük diye kendilerini adlandırıyorlar” diyen Karadeniz, “Bu nereden çıkıyor? Biz 3 Büyükler bu büyüklüğü nasıl aldık? Yüz yılı geçen geçmişimiz, emeğimiz, aldığımız kupalarla. Şimdi tesadüfen gelinen noktalarla 4., 5. büyük demenin bir anlamı yok” şeklinde konuştu. Karadeniz, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları derbi maça da değinerek, “Yarın önemli bir maça çıkacağız. İnşallah mutlu sona ulaşmak yolunda yarınki engeli aşarız” dedi.

723380cookie-checkOlay Sözler!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.