‘Olimpiyatlardan nasıl kazanç sağlarız?’

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları Organize Komitesi yetkilileri 2006 yılı sonunda da İngiltere’deki Türk toplumu temsilcilerine yönelik düzenledikleri seminerde Türk toplumunun olimpiyat organizesi ve ekonomisinde yer almasını istemişti.     


16 Türk derneğini çatısında toplayan İTDF’nin Londra Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa ortaklaşa düzenleceği toplantıda da Türk toplumu ve Türk kökenli işletmelerinin olimpiyatlarda aktif olarak yer alması ve yarar sağlaması ele alınacak.


Bütün toplum üyelerinin davetli olduğu ücretsiz toplantı, 25 Mart günü saat 16’da “The Headquarters of London 2012 Canary Wharf, London” adresindeki Olimpiyat Komitesi Merkezi’nde gerçekleşecek.


İTDF’DEN AÇIKLAMA


İTDF’den Servet Hassan da toplum üyelerinin toplantıya ilgi göstermelerini isteyerek şu açıklamayı yaptı:


“Olimpiyat Komitesi ve Londra Büyüksehir Belediyesi, Londra Olimpiyat Oyunları’nın yaratacağı firsatlardan Londra’da yaşayan her etnik grubun nufusları oranında faydalanmasını hedeflemektedir. Diğer bir hedef ise Londra’da kurulu firmaların verilecek kontratlardan pay alabilmesidir. O nedenle, Türk işadamlarının bu etkinlikten haberdar olması ve doğacak iş fırsatlarından yararlanması en büyük arzumuzdur. Seminerde bir workshop calışması yapılacak ve kayıt yaptıran işadamları ile Olimpiyat Komitesi doğrudan temas kurabilecektir…”


Yapılan açıklamaya göre; toplantıya katılmak için 23 Mart’a kadar [email protected] adresine mesaj göndermek ya da 077 8890 8803 numaralı telefonu aramak gerekiyor.

810770cookie-check‘Olimpiyatlardan nasıl kazanç sağlarız?’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.