“Oğullarımız masum… Olay komlo…”

İçişleri Bakanı Muammer Güler, oğlu Barış Güler’in de tutuklandığı rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güler ‘Yayınlanan sözde belgelerin ilk bakışta dahi birçok çelişkiyi içinde barındırdığını gördüm. Hatta bizim konuşma tapelerimizde çok can alıcı yerlerde maalesef parayla ilgili konularda eklemeler olduğunu gördüm. Bunlar son derece güzelce düzenlenmiş ve eklemeler yapılmış, ilk bakışta dahi açıkça anlaşılabilecek düzenlemelerdir’ dedi.

Güler, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Sevgili hemşehrilerim, itimadınız için çok teşekkürler. Hiçbir kanunsuz işimiz olamaz. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap ta yoktur. Önümüzdeki günlerde herşey açığa çıkacaktır. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum” diye devam etti…

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da, İstanbul merkezli operasyona ilişkin “17 Aralık’ta başlayan süreç ve yaşanan bu olaylar, ortaya çıkış ve gelişme şekli itibariyle normal bir olay değildir. Amacı ve hedefi çok farklı olan, büyük bir tuzakla karşı karşıyayız. Ne benim, ne evladımın ve ne de onun kadar değerli çalışma arkadaşlarımın bir yanlışın içinde olması söz konusu olamaz” dedi.

Çağlayan AA’ya yaptığı yazılı açıklamada, 17 Aralıkta başlayan süreç ve yaşanan bu olayların, ortaya çıkış ve gelişme şekli itibariyle normal olmadığını belirtti.

1404990cookie-check“Oğullarımız masum… Olay komlo…”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.