OverMedical uzman doktorlarının Londra çıkarması

Türkiye’deki OverMedical uzman doktorlarından Londra çıkarması. OverMedical genel cerrahi uzmanı Dr. Özden Avcı, diş Hekimi Dr. Hakan Yeşilkaya ve saç ekimi uzmanı Berkay Tulpar ile OverMedical Genel Koordinatörü Merve Avcı toplum üyeleriyle buluştu.

Uzman doktorlar 24 Mart günü “150 Bridport Rd. N18 1HA” adresinde toplum üyeleriyle bir araya gelerek kaktılımcıların da sorularınızı yanıtladılar ve ücretsiz muayene muayene yaptılar. Over Medical Estetik cerrahı Doç. Dr. Onur Egemen’in vizesindeki gecikmeden dolayı ekipte yer alamadığı öğrenildi.

Op. Dr. Özden Avcı OverMedical’ı şöyle tanıttı:

“OverMedical sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan kalite ve iyi tedaviyi uygun fiyat politikası dikkate alınarak karşılıklı güven ortamı içinde hizmet veren bir sağlık turizmi şirketidir. 25 yıllık tıp doktoru, 15 yıllık genel cerrahi uzmanlığı geçmişiyle tıp sektöründeki bilgi ve tecrübemizi sağlık turizmine de yansıtıyoruz. İstanbul Fulya’daki merkezimizde yüz, vücut, meme estetikleri ve ameliyatsız yöntemler uyguluyoruz. Saç ekiminde gelinen son teknolojiyi kullanarak ‘çim adam’ değil, doğal saç görünümü kazandırıyoruz. Obezite, göz ve diş tedavilerinde ise çok başarılıyız” diye tanıttı.

Op. Dr. Avcı, “Neden biz?” sorusunu da şöyle yanıtladı:

“Yurtdışı misafirlerimizin istedikleri çözüm ve alternatifleri kolay ve hızlı sağlıyoruz. Misafirlerimizin ihtiyaç duydukları her konuda kendi alanında uzman kişi ve kuruluşlarla onları bir araya getiriyoruz. Konuklarımızın misafir oldukları süre boyunca onlara rehberlik yapıyor, onların tedavi süreçlerini şakından takip ediyor ve maksimum memnuniyeti almaları için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.”

“Neden Türkiye” sorusunu da Op. Dr. Özden Avcı şöyle yanıtladı:

“Türkiye sağlık tedavisinde dünyada tercih edilen 3 ülke arasına girmeyi başardı. Ayrıca Türkiye Joint Commission International tarafından akredite edilmiş habtaneleri ile dünyada ikinci sırada yer alıyor. Dünya çapında kendi alanında uzman doktorlar bulunması, coğrafi konumuyla yurtdışından kolay seyahat ve ulaşım olanağının olması denilebilir…”

Op. Dr. Özden Avcı, Londra’daki toplumun kendi memleketlerinde en iyi tedaviyi hem de çok uygun bir fiyatla sağlayabileceklerini belirterek yöntemi şöyle anlattı:

“Londra’ya periyodik aralıklarla geleceğiz. Türkiye’de tedavisine karar verdiğimiz misafirlerimiz için seyahat planı hazırlayacağız. İsterlerse kendilerini havalimanından karşılayıp hotele yerleştireceğiz. Tedavi sonrasında da yine kendilerini havalimanından uğurlayacağız. Bir sonarki Londra gelişiminde kendilerini görüp tedavinin kontrolunu yapacağız. Misafirlerimiz tedavi süresince İstanbul’u gezmek isterlerse onlara bu konuda da yardımcı olacağız… Her tedavi farklı olduğu için bütün bu sürecin çok uygun bir fiyata gerçekleşeceğini söyleyebilirim.”

Doktorların bir sonraki gelişleriyle ilgili bilginin 07531372376’dan alınabileceği açıklandı.

2172370cookie-checkOverMedical uzman doktorlarının Londra çıkarması

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.