Patronun “penisine” halka fırlatma oyunu, davalık!

Eyaletin Eugene kentinde, bir aile işletmesi olan otelde bir süre evvel işe girmiş bulunan Jessica Weber adlı turizm emekçisi bir kadın, karı koca olan otel sahiplerince, müşterisiz kalınan zamanlarda cinsel içerikli oyunlara zorlandığını iddia ederek dava açtı.

2008 ve 2009 yıllarında çalışan Jessica’ya “Boş boş oturup canımız sıkılacağına, gel halka atma oyunu oynayalım” diyen “Markumm Inn” oteli sahibesi Julie Frederick, kocasının penisine plastik halkalar atılmasını teklif etti.

Ucuz kasaba panaryırlarında düzenlenen “Üç atış beş kuruşa” oyunu gibi sık sık yapılan eğlencede, otel sahibi Bay Frederick, iddiaya göre, yere çırılçıplak uzanıyor, penisini “halka atılacak” duruma getiriyor ve oyunu başlatıyorlardı. Jessica’nın halkaları iyi atamadığı ve isabet ettiremediğini gören otelci bayan Julie başka oyunlar da önerdi.

Turizm emekçisi olan Jessica bu duruma daha fazla dayanamadı ve sonunda “Markumm Inn”den ayrıldı. Ardından da dava açıp bir emekçiyi seks oyununa alet ettikleri için karı koca Fredercik ailesinden 900 bin Dolar tazminat talep etti. Mahkemede, penisine kaç tane halka fırlattığı konusunda soru yöneltilip yöneltilmediği ise öğrenilemedi.

1511880cookie-checkPatronun “penisine” halka fırlatma oyunu, davalık!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.